نماد آخرین خبر

افزایش ۸۴ درصدی واردات کود به گلستان برای تأمین نیاز کشت پاییزه

منبع
مهر
بروزرسانی
افزایش ۸۴ درصدی واردات کود به گلستان برای تأمین نیاز کشت پاییزه

مهر/ مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان از ذخیره‌سازی نهاده‌های کودی مورد نیاز کشاورزان خبر داد و گفت: امسال میزان واردات کود نسبت به سال گذشته ۸۴ درصد افزایش یافته است.

مجید محمدی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان اظهار کرد: در راستای جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از ناترازی انرژی و کمبود کود در فصل کشت، از ۲۱ مردادماه امسال توزیع کودهای مورد نیاز کشت پاییزه در استان آغاز شد و تا پایان مهرماه میزان واردات کود ۸۴ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بوده است.

وی افزود: با برنامه‌ریزی و هماهنگی با سازمان جهاد کشاورزی، ذخیره‌سازی مناسبی برای کودهای ازته، پتاسه و فسفاته انجام شده است. هم‌اکنون بیش از ۹۰ درصد نیاز استان به کود پتاسه در انبارهای استراتژیک ذخیره شده و آماده توزیع است.

محمدی ادامه داد: در خصوص کودهای فسفاته که عمدتاً از منابع خارجی تأمین می‌شود، تاکنون دو هزار و ۵۰۰ تن کود سوپرفسفات تریپل و هزار و ۵۰۰ تن سوپرفسفات ساده بین کشاورزان توزیع شده است و تلاش‌ها برای تأمین بخش باقی‌مانده از طریق منابع داخلی و انبارهای سایر استان‌ها ادامه دارد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با ۹۰ شرکت تولیدکننده کود گفت: در قالب این تفاهم‌نامه، بیش از ۹۷۰ نوع کود در سبد کودی شرکت قرار گرفته و از طریق ۱۳۵ کارگزار در سراسر استان در دسترس کشاورزان است.

وی همچنین به فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و افزود: در نمایشگاه اخیر بخش کشاورزی، پنج شرکت داخلی تولیدکننده کود نیز محصولات نوین خود را عرضه کردند که می‌تواند جایگزین مناسبی برای کودهای پایه وارداتی باشد.

محمدی خاطرنشان کرد: مصرف متوسط کود در استان گلستان برای محصولات اساسی نظیر گندم، جو، کلزا و چغندر قند حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ کیلوگرم در هر هکتار است که بالاتر از میانگین کشوری محسوب می‌شود.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today