نماد آخرین خبر

پنج هزار نفر در کارسوق کشوری لیزر و فوتونیک شرکت کردند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پنج هزار نفر در کارسوق کشوری لیزر و فوتونیک شرکت کردند

ایرنا/ کرج - ایرنا - معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای کشور گفت: پنج هزار نفر در مرحله مدرسه ای کارسوق کشوری لیزر و فوتونیک شرکت کردند.

به گزارش ایرنا، " الهام یاوری " روز جمعه در اختتامیه چهارمین کارسوق کشوری لیزر و فوتونیک که به میزبانی استان البرز در اردوگاه امام خمینی (ره) کرج برگزار شد، اظهار کرد: پس از بازبینی داوران از بین ۸۶۳ طرح راه یافته به دبیرخانه ، ۱۸ طرح از ۱۱ استان برگزیده کشوری شدند.

وی بیان کرد: در این اختتامیه ۴۵ دانش آموز از مدارس سمپاد ۱۱ استان برگزیده در این کارسوق به عنوان برگزیده حضور دارند.

وی تصریح کرد: کارسوق کشوری فناوری‌های لیزر و فوتونیک با رویکرد پروژه و پژوهش‌محور با همکاری مشترک سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) و ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان فناوری‌های هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، امسال نیز برگزارشده است.

یاوری، به جایگاه این کارسوق در اسناد بالادستی و تحولی کشور از جمله نقشه جامع علمی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش پرداخت و تقویت رویکرد آموزش پژوهش‌محور را از اهدف اصلی این کارسوق ذکر کرد.

معاون وزیر و رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای کشور با تأکید بر اهمیت پشتکار و دغدغه‌مندی نخبگان جوان افزود: در شرایطی که بسیاری از همسالان این دانش‌آموزان وقت خود را صرف امور بی‌ثمر می‌کنند، حضور فعال آنان در عرصه‌های علمی نشان‌دهنده درک واقعی مفهوم نخبگی است.

یاوری گفت: نخبگان جوان سرمایه‌های کشور هستند که با پشتکار، مسئولیت‌پذیری و هم‌افزایی می‌توانند مسیر تعالی علمی و فرهنگی ایران را هموار کنند.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday