نماد آخرین خبر

۳۸۸۰ انشعاب غیرمجاز آب در استان کرمان شناسایی و جمع‌آوری شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
۳۸۸۰ انشعاب غیرمجاز آب در استان کرمان شناسایی و جمع‌آوری شد

ایسنا/ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان از شناسایی و جمع‌آوری ۳۸۸۰ انشعاب غیرمجاز آب در سطح استان طی نیمه نخست سال جاری خبر داد.

علیرضا عبدیان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان اظهار کرد: شناسایی و جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز در راستای حفظ منابع آبی و جلوگیری از هدررفت آب انجام شده که حفظ عدالت در توزیع آب را نیز به دنبال دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان افزود: این اقدامات نشان‌دهنده جدیت شرکت آب و فاضلاب در مقابله با هرگونه سواستفاده و استفاده غیرقانونی از شبکه آب‌رسانی است.
عبدیان اضافه کرد: همچنین در نیمه اول امسال، تعداد ۳۹۹۲ کنتور فرسوده با هدف بهبود کیفیت خدمات، افزایش دقت اندازه‌گیری مصرف آب و بهبود مدیریت مصرف در سطح استان کرمان تعویض شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان در پایان بیان کرد: آبفا با همکاری مشترکان و دستگاه‌های اجرایی، مصمم است تا با اقدامات کنترلی و بهینه‌سازی شبکه، خدمات بهتر و پایدارتر به شهروندان ارائه دهد و از منابع آبی استان به شکل هوشمندانه و مسئولانه محافظت کند.


آخرین خبر کرمان در اینستاگرام :
Instagram.com/kerman__akhbar