نماد آخرین خبر

کشور برای حل مشکلات، بیش از پیش به مدیران جهادی و کارآمد نیاز دارد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کشور برای حل مشکلات، بیش از پیش به مدیران جهادی و کارآمد نیاز دارد

ایسنا/ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: اصلاحات اقتصادی باید از اداره‌های مختلف آغاز شود که نقش مهمی در مدیریت منابع مالی، جذب سرمایه‌گذاری، انضباط مالی دستگاه‌ها و ارتقای شفافیت دستگاه‌ها ایفا می‌کند.

نرگس مرادخانی یکشنبه ۱۱ آبان در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان اظهار کرد: در حال حاضر در دوره‌ای هستیم که کشور برای حل مشکلات و مسائل، بیش از پیش به مدیران جهادی و کارآمد نیاز دارد.

وی افزود: باید در دولت و در هر جایگاهی که قرار داریم، حداکثر توان خود را به کار ببندیم تا بتوانیم قدمی در حل مشکلات برداریم. با توجه به شرایط موجود، مدیران باید در کنار هم قرار گیرند و برای حل مشکلات همکاری مؤثری داشته باشد.

او به انتخاب مدیرکل جدید امور اقتصادی و دارایی استان اشاره کرد و گفت: وی سابقه بالایی در مدیریت و دانشگاه دارد و موفقیت‌های زیادی را نیز کسب کرده‌اند.

مدیرکل جدید امور اقتصادی و دارایی استان زنجان نیز در ادامه جلسه به اهمیت نظام‌های اقتصادی و اهداف اصلی آن اشاره کرد و گفت: این موارد شامل رشد اقتصادی مثبت و عدالت‌محور است.

خلیل قاسملو افزود: بر اساس آخرین آمار، نرخ تورم سالانه منتهی به مهرماه ۱۴۰۴ حدود ۳۸.۶ درصد و تورم نقطه‌به‌نقطه ۴۸.۷ درصد بوده است.

وی تصریح کرد: این ارقام نشان می‌دهد که بدون کنترل تورم، امکان دستیابی به رشد اقتصادی پایدار وجود ندارد چنان که دهه ۹۰ در اقتصاد ایران به‌عنوان دهه فرصت‌های از دست‌ رفته شناخته می‌شود، چرا که افزایش تورم اجازه رشد واقعی را به تولید نداد.

مدیرکل جدید امور اقتصادی و دارایی استان زنجان همچنین به پروژه‌های استان به ویژه منطقه ویژه اقتصادی اشاره کرد و گفت: این مهم در مرحله سازمان‌دهی قرار دارد و می‌تواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی استان ایفا کند.

او گفت: این منطقه ویژه اقتصادی که بیش از هزار هکتار مساحت دارد، در مسیر اجرای طرح‌های جامع قرار گرفته و حمایت‌های وزارتخانه و دستگاه‌های مرتبط برای بهره‌برداری از آن ضروری است.

قاسملو بر اهمیت ایجاد زیرساخت‌های اقتصادی و بهبود مستمر فضای کسب‌وکار در استان تأکید کرد و گفت: کنترل تورم و متغیرهای کلان اقتصادی از جمله سیاست‌های اصلی دولت است که امیدواریم با تلاش و زحمات دولت محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه در سفر رئیس‌ جمهور به استان، بودجه‌ای معادل ۴۰ همت به استان تخصیص یافت، گفت: ۲۳ درصد آن معادل هشت همت برای مهندسی و توسعه زیرساخت‌ها اختصاص یافت که جذب این اعتبارات نیازمند همکاری و تلاش تمامی دستگاه‌های اجرایی است.

مدیرکل جدید امور اقتصادی و دارایی استان زنجان ادامه داد: در بخش تامین مالی پروژه‌های اقتصادی با توجه به محدودیت منابع باید بر اولویت‌ها تمرکز کرد.

او بیان کرد: مشکلاتی مانند کمبود برق و آب نیز در توسعه فعالیت‌های اقتصادی نقش دارند و باید با همکاری همه بخش‌ها، این چالش‌ها مدیریت شود.

انتهای پیام





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today