نماد آخرین خبر

آمادگی کرج برای برگزاری راهپیمایی۱۳ آبان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آمادگی کرج برای برگزاری راهپیمایی۱۳ آبان

ایسنا/ فرماندار کرج از آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و آموزشی این شهرستان برای برگزاری مراسم ۱۳ آبان خبر داد و گفت: پیام ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی، با حضور گسترده دانش‌آموزان مخابره خواهد شد.

مهدی مهرور روز یکشنبه ۱۱ آبان در بازدید از دبیرستان نیکان و بررسی روند آمادگی مدارس برای روز ۱۳ آبان، از آغاز جلسات هماهنگی با حضور سپاه، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش و دستگاه‌های مرتبط جهت برگزاری برنامه‌های این مناسبت خبر داد.

مهرور با بیان اینکه برنامه‌های متعدد فرهنگی و آموزشی در مدارس اجرا خواهد شد، افزود: یک مراسم مرکزی نیز با حضور گسترده دانش‌آموزان و مسئولان در سطح شهرستان برگزار می‌شود.

وی گفت: حضور دانش‌آموزان در این روز نماد استمرار روحیه استکبارستیزی و وفاداری ملت به آرمان‌های انقلاب، رهبری و شهداست و کرج مانند همیشه آماده نمایش همبستگی و مشارکت مردمی در این مسیر خواهد بود.

فرماندار ویژه کرج با اشاره به مصوبات شورای تأمین شهرستان و کمیته امنیتی افزود: تدابیر لازم برای پوشش انتظامی و امنیتی مراسم اتخاذ شده و دستگاه‌های مسئول وظایف خود را در حوزه مربوطه اجرا خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، وی درباره شاخص‌های ارزیابی فعالیت مدارس در این روز نیز توضیح داد: دستگاه‌های فرهنگی و آموزش و پرورش مکلف به اجرای باشکوه برنامه‌ها هستند و نواحی چهارگانه آموزش و پرورش ارزیابی عملکرد مدارس را انجام داده و نتایج آن به اطلاع مردم خواهد رسید.

انتهای پیام





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره