نماد آخرین خبر

نمایشگاه کتاب ایلام گشایش یافت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نمایشگاه کتاب ایلام گشایش یافت

ایرنا/ ایلام - ایرنا - آیین گشایش نمایشگاه کتاب ایلام به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی با حضور شماری از مدیران فرهنگی، دانشگاهی و علاقه‌مندان به مطالعه در مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی مرکز استان برگزار شد.

به گزارش ایرنا، در این نمایشگاه که روز یکشنبه با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اتحادیه کتابفروشان استان ایلام برپا شده بیش از دو هزار عنوان کتاب در قالب شش هزار جلد با موضوع‌های گوناگون از جمله رمان، تاریخ، فلسفه، مذهبی، روان‌شناسی، ادبیات کلاسیک، شعر، کودک و نوجوان و آثار نفیس عرضه شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام در آیین افتتاح این نمایشگاه با اشاره به اهمیت پاسداشت هفته کتاب و گسترش فرهنگ مطالعه گفت: خوشبختانه امسال برای نخستین‌بار اتحادیه کتابفروشان ایلام با همکاری این اداره‌کل عهده‌دار برگزاری این رویداد شدند.

علی هلشی با بیان این‌ که علاقه‌مندان می‌توانند از تخفیف‌های ۱۵ تا ۲۵ درصدی برخوردار شوند، افزود: این نمایشگاه از یازده تا بیست آبان‌ هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۹ شب در مجتمع فرهنگی و هنری ایلام پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

وی با تأکید بر حمایت از فعالان حوزه نشر و کتاب‌فروشی‌های بومی، یادآور شد که هدف از برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی ایجاد پیوند میان مردم و کتاب‌فروشان و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی استان است.

هلشی ابراز امیدواری کرد با استمرار این روند، ایلام به یکی از قطب‌های فرهنگی غرب کشور تبدیل شود و آثار منتشر شده‌ بومی در کنار عنوان‌های ملی و بین‌المللی در معرض دید علاقه‌مندان قرار گیرد.

او افزود: همزمان با برگزاری این نمایشگاه، برنامه‌های جنبی نظیر نشست نقد و بررسی کتاب، کارگاه نویسندگی خلاق و معرفی آثار نویسندگان بومی نیز پیش‌بینی شده است.

مدیرکل فرهنگ ایلام با بیان این که هفته‌ کتاب فرصت ارزشمندی برای بازخوانی رسالت فرهنگی جامعه است، گفت: کتاب ستون دانایی است و هر جامعه‌ای که به کتاب تکیه دهد راه رشد و تعالی را هموارتر خواهد پیمود.

وی اظهار کرد: برپایی چنین نمایشگاه‌هایی نه تنها حمایت از کتاب‌فروشان است بلکه گامی در جهت اعتلای فرهنگ عمومی و افزایش سرمایه‌های فرهنگی استان ایلام محسوب می‌شود.

معاون امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام نیز در این آیین از چاپ و انتشار ۳۰۰ عنوان کتاب توسط مؤلفان و نویسندگان بومی در نیمه نخست سال جاری خبر داد و این روند را نشانه‌ای روشن از پویایی و بالندگی فرهنگی در میان اهالی قلم و جامعه کتاب‌دوست استان دانست.

یونس قیطانی بیان کرد: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌ طور مستمر در مسیر حمایت از تولید، چاپ و نشر آثار اصیل بومی می‌کوشد و در جهت تسهیل فرایند صدور مجوز نشر، ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و شناسایی استعدادهای تازه در عرصه‌ نویسندگی، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های مشخصی دارد.

نمایشگاه کتاب ایلام با حضور « تاج الدین صالحیان» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، « نادر شوهانی» رئیس دانشگاه پیام‌نور و شماری از مدیران و مسئولان دستگاه‌های فرهنگی و هنری و علاقه‌مندان و دوستداران کتاب گشایش یافت.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر