نماد آخرین خبر

توقیف قایق صیادی متخلف مجهز به ادوات غیرمجاز در جاسک

منبع
ايسنا
بروزرسانی
توقیف قایق صیادی متخلف مجهز به ادوات غیرمجاز در جاسک

ایسنا/ فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان از توقیف یک فروند قایق صیادی متخلف مجهز به ادوات غیرمجاز پرساین در سواحل شهرستان جاسک خبر داد.  

سرهنگ مسعود احسانی، اظهار کرد: در راستای اجرای طرح‌های گشت و کنترل صید و صیادگاه‌ها، مأموران یگان حفاظت در ستاد و پایگاه شهرستان جاسک موفق به شناسایی و توقیف یک قایق صیادی متخلف به همراه سه متهم شدند.  

وی افزود: در بازرسی از این قایق، ادوات غیرمجاز صید از نوع پرساین (Purse Seine) - یا روش صید محاصره‌ای - کشف و ضبط شد.  

فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان با اشاره به تداوم طرح‌های نظارتی تصریح کرد: مأموران این یگان با همکاری سایر دستگاه‌های ذیربط به‌صورت شبانه‌روزی بر فعالیت‌های صیادی در آب‌های استان نظارت دارند تا از صید غیرمجاز و بهره‌برداری بی‌رویه از ذخایر آبزیان جلوگیری شود.  

احسانی در پایان اضافه کرد: صیادان موظفند تنها با مجوز و رعایت قوانین مصوب شیلات اقدام به صید کنند؛ در غیر این صورت با برخورد قانونی و مصادره ادوات غیرمجاز مواجه خواهند شد.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today