نماد آخرین خبر

آغاز تولید کنسرو ماهی در کهگیلویه و بویراحمد

منبع
مهر
بروزرسانی
آغاز تولید کنسرو ماهی در کهگیلویه و بویراحمد

مهر/ استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آغاز تولید کنسرو ماهی با هدف روند تکمیلی زنجیره ارزش آبزیان در استان خبر داد.

یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با سرمایه‌گذار تولید کنسرو ماهی در کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: با راه‌اندازی نخستین واحد کنسرو ماهی سرد آبی در استان زمینه اشتغال و صادرات افزایش می‌یابد.

وی از برنامه‌ریزی برای ایجاد نخستین واحد فرآوری و کنسرو ماهیان سردآبی در این استان با رویکرد صادراتی خبر داد و بیان کرد: این پروژه با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومانی اجرا شده و زمینه اشتغال مستقیم ۱۵۰ نفر را فراهم می‌کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اهمیت تکمیل زنجیره تولید در بخش شیلات، افزود: این استان با تولید ۲۳ هزار تن ماهی سرد آبی، سهم ۱۰ درصدی از تولید کشور را داراست و در این حوزه رتبه سوم کشوری را در اختیار دارد.

وی از مشارکت بخش خصوصی در تکمیل زنجیره تولید شیلات قدردانی کرد و گفت: یکی از سرمایه‌گذاران فعال در زمینه تولید خوراک، برای راه‌اندازی صنایع تبدیلی اعلام آمادگی کرده است.

رحمانی در پایان به توسعه کارخانه خوراک اشاره کرد و افزود: با تکمیل فاز دوم، ظرفیت اشتغال این واحد از ۳۰ به ۹۰ نفر افزایش خواهد یافت.

بر اساس این گزارش، سرمایه‌گذار این طرح در حال آزمایش تولید کنسرو ماهی قزل‌آلا و سالمون است که در صورت موفقیت، تولید انبوه برای اولین بار در استان محقق خواهد شد.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today