نماد آخرین خبر

رهاسازی فاضلاب شهری در معابر از معضلات جدی شهر بجنورد است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
رهاسازی فاضلاب شهری در معابر از معضلات جدی شهر بجنورد است

ایسنا/ عضو شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: رهاسازی فاضلاب شهری در برخی از معابر از معضلات جدی این شهر است.

احمدرضا یزدانی در جلسه علنی شورای شهر بجنورد که 13 آبان در محل شورای شهر برگزار شد، اظهار کرد: در برخی نقاط شهر که شبکه فاضلاب وجود ندارد، به دلیل هزینه‌های بالا، شهروندان فاضلاب خانگی را در کوچه‌ها رها می‌کنند که موجب نارضایتی ساکنان شده است.

وی به موضوع فعالیت انبارهای ضایعاتی در سطح شهر اشاره کرد و افزود: عملکرد کمیسیون‌های مربوطه در برخورد با این واحدها به‌موقع نیست و نارضایتی مردم و دستگاه‌های نظارتی از جمله شورا و بهداشت را به همراه داشته است.

ثبت ۱۵۰۰ سگ‌گزیدگی در بجنورد و لزوم کاهش این آمار

اعظم السادات افشین فر دیگر عضو شورای شهر بجنورد در ادامه این جلسه با اشاره به ثبت ۱۵۰۰ سگ‌گزیدگی در شهر طی سال جاری، گفت: این آمار نگران کننده است و باید مدیران در کاهش آن اهتمام داشته باشند.

وی با اشاره به آمار نگران‌کننده گزیدگی توسط حیوانات اظهار کرد: طبق گزارش‌های ارائه‌شده، بیش از ۱۵۰۰ مورد گزیدگی توسط سگ در شهر طی سال جاری ثبت شده که ضرورت دارد شهرداری اطلاع‌رسانی دقیق‌تری به مردم در این راستا انجام دهد.

وی افزود: علاوه بر این، شکایت‌های متعددی از سوی همسایگان نسبت به نگهداری سگ در منازل مطرح شده که موجب مزاحمت و گاهی بروز بیماری و گزیدگی می‌شود و باید به صورت جدی پیگیری شود.

اهمیت توجه به انجام وظایف دستگاه‌های ذی‌ربط برای جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب

مهدی معلم، دیگر عضو شورای شهر بجنورد در این جلسه با اشاره به موضوع پلمب مغازه‌های میادین اصلی شهر، گفت: بخش عمده وظایف مطرح‌شده در این حوزه به بهداشت محیط مربوط می‌شود و از جنس نظارتی و مشارکتی است.

وی با بیان اینکه موضوعاتی مانند جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب، مرمت جوی‌ها و کنترل موش‌های شهری از وظایف شهرداری است، افزود: تأمین آب سالم نیز بر عهده مدیریت شهری است و باید در این زمینه اقدامات مؤثری انجام گیرد.

عضو شورای شهر بجنورد گفت: ضرورت دارد از مصرف بی‌رویه سموم کاسته شود، چراکه این مواد برای گیاهان، دام و در نهایت مردم ضرر دارد.

معلم در ادامه از مشکلات زیست‌محیطی در مناطق اطراف بجنورد یاد کرد و اظهار داشت: اهالی روستاهای حاجی‌بیگلر و علی‌آباد از بوی نامطبوع پسماندها و شیرابه زباله‌ها آسیب دیده‌اند که شهرداری باید در این زمینه پاسخگو باشد.

وی افزود: تصمیمات جدی در زمینه جمع‌آوری پسماند خشک، کنترل موش‌ها و ساماندهی سگ‌ها و گربه‌های ولگرد باید اتخاذ شود.

انتهای پیام





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today