نماد آخرین خبر

فرمانده انتظامی البرز: ملت ایران در برابر استکبار سرخم نمی کند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فرمانده انتظامی البرز: ملت ایران در برابر استکبار سرخم نمی کند

ایرنا/ کرج - ایرنا - فرمانده انتظامی استان البرز با تأکید بر اینکه ۱۳ آبان یادآور ایستادگی ملت ایران در برابر سلطه‌طلبی استکبار جهانی است، گفت: این روز حماسی ثابت کرد که این ملت مؤمن تنها در برابر اراده الهی سر تعظیم فرود می‌آورد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار "حمید هداوند" روز سه شنبه در حاشیه راهپیمایی ۱۳آبان در کرج اظهار کرد : فریادهای دشمن‌شکن دانش‌آموزان در این روز تاریخی به دل‌های مؤمنان قوت بخشید و غروری مقدس و حماسه‌آفرین را در آنان زنده کرد.

وی افزود: این حرکت الهی پرتوی تابناک از انوار ایمان و شجاعت را بر دل‌ها تابانید و درس‌هایی بزرگ از شهامت، رشادت و دلیرمردی را به نسل‌های آینده آموخت.

فرمانده انتظامی استان البرز بیان کرد : ۱۳ آبان نشان داد ملت ایران به‌ویژه دانش‌آموزان عزیز، از هیچ قدرتی جز خداوند باکی ندارند و در برابر هیچ گردنکشی سر فرود نمی‌آورند.

هداوند همچنین با تأکید بر اینکه این روز ارزشمند، همچون ستاره‌ای درخشان بر تارک تاریخ نهضت اسلامی می‌درخشد، گفت: دشمنان در آن روز با توسل به سیاست‌های کهنه خود، دانش‌آموزان و دانشجویان را به خون کشیدند تا شاید بتوانند آنان را از مسیر انقلابی خویش بازدارند، اما عکس آن اتفاق افتاد و مسیر عزت و استقلال ملت ایران را روشن‌تر کرد.

وی با اشاره به نقش مؤثر نوجوانان و دانش‌آموزان در روند انقلاب اسلامی بیان کرد: دانش‌آموزان ما با الهام از رشادت‌های شهیدانی چون حسین فهمیده، همواره در رشد و شکوفایی حرکت اسلامی و انقلابی جامعه نقش مؤثری داشته‌اند و حضور آنان در عرصه‌های مختلف از جمله دوران هشت سال دفاع مقدس، مقابله با فتنه‌های داخلی و خارجی و سازندگی کشور فراموش‌نشدنی است.

فرمانده انتظامی البرز خطاب به مردم ولایت‌مدار و انقلابی این استان از آنان خواست با حضور پرشور در راهپیمایی ۱۳ آبان بار دیگر وحدت و بصیرت خود را در برابر دشمنان به نمایش گذاشتند.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday