دانشجوی مرگمغزی دانشگاه یزد به سه بیمار، زندگی دوباره بخشید

ایرنا/ یزد - ایرنا - «بینا حمصیان» دانشجوی دانشگاه یزد که بر اثر حادثهای در جریان تمرین آموزشی دچار آسیب شدید و مرگمغزی شده بود، با رضایت خانوادهاش جان سه بیمار نیازمند به پیوند عضو را نجات داد.
به گزارش روز سهشنبه ایرنا از دانشگاه یزد، مبینا حمصیان، دانشجوی دانشگاه یزد، روز چهارشنبه هفتم آبانماه در جریان انجام تمرین آموزشی در یکی از خانههای تاریخی واقع در بلوار بسیج، دچار سانحه و به دلیل آسیب مغزی شدید بهسرعت به بیمارستان منتقل شد.
با وجود تلاشهای تیم پزشکی و انجام عمل جراحی، وضعیت وی بحرانی گزارش و در نهایت مرگ مغزی او از سوی پزشکان معالج تایید شد.
در پی این حادثه تلخ، خانواده این دانشجوی جوان با اقدامی بزرگ و ماندگار، رضایت خود را برای اهدای اعضای بدن فرزندشان اعلام کردند تا با این تصمیم انساندوستانه زندگی دوبارهای به سه بیمار نیازمند بخشیده شود.
به گزارش ایرنا، دادستانی یزد پس از حادثه سقوط دانشجوی رشته معماری دانشگاه یزد از بام خانهای تاریخی در محله پنبهکاران، با ورود فوری به پرونده حادثه، بازپرس ویژهای را برای رسیدگی به این موضوع تعیین کرد.

















