نماد آخرین خبر

مدیرکل بیمه سلامت استان: بیش از ۶ هزار زوج نابارور در اردبیل نشان‌دار شدند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
مدیرکل بیمه سلامت استان: بیش از ۶ هزار زوج نابارور در اردبیل نشان‌دار شدند

ایسنا/ مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل با اشاره به حمایت بیمه سلامت از درمان ناباروری و اجرای قانون جوانی جمعیت بیان کرد: در این حوزه سالانه حدود ۴۲ میلیارد تومان هزینه می‌شود و تاکنون ۶ هزار و ۳۶ نفر در استان در سامانه الکترونیک بیمه سلامت نشاندار شدند.

وحید خلیل‌اللهی ۱۴ آبان در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته بیمه سلامت، اظهار کرد: در حال حاضر ۵۳ درصد از جمعیت استان اردبیل یعنی معادل ۶۸۱ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند. از این تعداد، ۱۴۵ هزار نفر شامل پنج دهک اول درآمدی بوده و به صورت رایگان از خدمات این بیمه بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل افزود: تاکنون ۹۵ درصد از مطب‌ها و مؤسسات درمانی طرف قرارداد استان با بیمه سلامت همکاری دارند که در مجموع ۱۳۹۶ مرکز را شامل می‌شود.

خلیل‌اللهی با اشاره به آمار مراجعات شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت استان گفت: در این مدت حدود ۲.۵ میلیون نفر به شکل سرپایی به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند. این رقم در کل سال ۱۴۰۳ حدود ۵ میلیون و ۳۶ هزار نفر بوده و همچنین طی سال قبل ۲۳۴ هزار نفر به صورت بستری بوده که از خدمات بهره‌مند شده اند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل اعتبار سالانه ابلاغی بیمه سلامت استان را ۱.۷ همت اعلام کرد و افزود: این میزان در سال گذشته حدود ۱ همت بود. پیش‌بینی می‌شود هزینه پایه بیمه سلامت امسال به حدود ۲.۲ همت برسد، در حالی که سال گذشته این رقم ۱.۲ همت بود.

وی ادامه داد: با احتساب ارز و کارانه پرستاری هزینه‌های پایه بیمه سلامت طی سال جاری به ۲.۷ همت خواهد رسید.

خلیل اللهی با اشاره به هزینه‌های دارویی گفت: هزینه ماهانه پرداخت‌شده به داروخانه‌ها شامل سهم پایه و طرح داروی ارزی حدود ۵۵ میلیارد تومان است.

همچنین ۴ میلیارد تومان در ماه برای تأمین شیر خشک بیمه‌شدگان سلامت، تأمین اجتماعی و آزاد هزینه می‌شود. در بخش داروهای صعب‌العلاج تأمین اجتماعی نیز ماهانه حدود ۲ میلیارد تومان پرداخت می‌شود.

هزینه سالانه ۴۲ میلیارد برای درمان ناباروری در استان اردبیل 

خلیل‌اللهی در ادامه با اشاره به حمایت بیمه سلامت از درمان ناباروری و اجرای قانون جوانی جمعیت بیان کرد: در این حوزه سالانه حدود ۴۲ میلیارد تومان هزینه می‌شود و تاکنون ۶٬۰۳۶ نفر در استان تحت پوشش طرح ناباروری قرار گرفته‌اند و زوجین ناباروری که تاکنون اقدام نکرده‌اند به سامانه بیمه سلامت مراجعه و خود را نشان‌دار کنند.

وی افزود: هزینه‌های ماهانه دیالیز بیماران حدود ۹ میلیارد تومان است و بیش از ۶۰۰ نفر از خدمات رایگان دیالیز بهره‌مند می‌شوند که سالانه حدود ۱۱۰ میلیارد تومان به این امر اختصاص می‌یابد.

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۱۳۳ نوع بیماری صعب‌العلاج و خاص تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و تعداد بیماران نشان‌دار صعب‌العلاج در حال حاضر حدود ۴۰ هزار نفر است.

خلیل‌اللهی تأکید کرد: بیشتر افراد بستری دارای بیمه سلامت در مراکز درمانی دولتی استان خدمات را به‌صورت رایگان یا با پرداخت تنها دو درصد از هزینه‌ها دریافت می‌کنند و ۹۸ درصد یا کل هزینه‌ها توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل خاطر نشان کرد: افراد دارای بیمه سلامت در اردبیل مجموعا سالانه بیش از ۵ میلیون بار به مراکز درمانی استان مراجعه می‌کنند.

انتهای پیام





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today