نماد آخرین خبر

هنرمندان صنایع‌دستی اردبیل با ۴۰ غرفه در نمایشگاه توانمندی بانوان حاضر می‌شوند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
هنرمندان صنایع‌دستی اردبیل با ۴۰ غرفه در نمایشگاه توانمندی بانوان حاضر می‌شوند

ایسنا/ مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: بانوان هنرمند صنایع‌دستی استان در قالب ۴۰ غرفه در نمایشگاه توانمندی بانوان و کسب و کارهای خانگی حضور استان اردبیل حضور پیدا می‌کنند.

جلیل جباری ۱۴ آبان در جمع تعدادی از خبرنگاران گفت: صنایع‌دستی یکی از حوزه‌های مهم در اشتغال‌آفرینی به ویژه برای بانوان محسوب می‌شود و در استان اردبیل نیز جامعه کثیری از هنرمندان صنایع‌دستی را بانوان تشکیل می‌دهند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: برهمین اساس و با توجه به برگزاری نمایشگاه توانمندی بانوان و کسب و کارهای خانگی استان اردبیل، تعداد ۴۰ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی استان در این نمایشگاه محصولات خود را عرضه خواهند کرد.

وی تاکید کرد: هنرمندان صنایع‌دستی از همه مناطق استان و در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی، از بافته‌های داری تا رشته‌های چوب، فلز و سفال در این نمایشگاه حاضر خواهند بود و تلاش کرده‌ایم تنوع محصولات و هنرمندان حاضر در این نمایشگاه رعایت شود.

جباری ادامه داد: نمایشگاه توانمندی بانوان و کسب و کارهای خانگی استان اردبیل فرصت مناسبی برای معرفی توانمندی‌های این قشر از جامعه به ویژه در حوزه صنایع‌دستی و محلی برای عرضه محصولات در راستای حمایت از آنها است.

انتهای پیام





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today