نماد آخرین خبر

مشارکت مردمی رمز اثرگذاری یادواره‌های شهداست

منبع
ايسنا
بروزرسانی
مشارکت مردمی رمز اثرگذاری یادواره‌های شهداست

ایسنا/ نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مشارکت مردمی رمز اثرگذاری یادواره‌های شهداست، گفت: نیاز ما به فرهنگ شهادت بیش از نیاز شهدا به تجلیل است.

آیت‌الله مصطفی محامی پنجشنبه در سومین نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان، افزود: یاد و نام شهدا و امام شهدا را گرامی می‌داریم چرا که ملت ما مدیون ایثار و از خودگذشتگی این عزیزان است.

وی بیان کرد: کسانی که از جان خود گذشتند و اجازه ندادند ناموس، استقلال و حیات کشور از بین برود، بنابراین هر تلاشی در گرامیداشت شهدا در برابر عظمت کار آنان ناچیز است.

امام جمعه زاهدان اظهار کرد: نیاز ما به فرهنگ شهید بیشتر از نیاز شهدا به تجلیل ماست و شهید نیاز به نام و یاد ندارد؛ ما نیازمند این فرهنگ هستیم و ایران قوی قدرت خود را در دوران دفاع مقدس نشان داد و این قدرت از ایمان رزمندگان و نیروی انسانی متعهد و بسیجی بود.

وی ادامه داد: امروز نیز اگر ایران بخواهد قدرتمند بماند، باید این فرهنگ را حفظ کند؛ فرهنگ جهاد، شهادت، ایثار و مقاومت باید بر جامعه حاکم باشد.

آیت‌الله محامی گفت: ملتی که فرهنگ شهادت دارد، شکست و اسارت ندارد؛ نمونه این باور در جنگ ۱۲ روزه و اتحاد مقدس مشاهده شد و باید تلاش کنیم این اتحاد مقدس ماندگار بماند.

به گزارش ایسنا، به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان در روز ۱۵ آبان، محامی تأکید کرد: حفظ قوت ایمان، اراده و انگیزه نسخه شفابخش ملت‌ها در برابر استکبار است و باید پیوسته این پیام را به مردم منتقل و فرهنگ شهدا را به نسل‌های جدید معرفی کرد.

انتهای پیام





آخرین خبر قم در اینستاگرام : https://instagram.com/qomtoday