
توقف ساختوساز در حریم قلعه تاریخی مارکوه رامسر

صدا و سیما/ با پیگیریهای قضایی؛ هر گونه ساختوساز در حریم قلعه تاریخی مارکوه رامسر ممنوع شد.
اساس مکاتبات رسمی و با استناد به بند ۲ از ضوابط و مقررات مشترک حفاظتی حریم آثار تاریخی، تمامی مجوزهای صادر شده در پروژه ساختوساز در حریم قلعه تاریخی مارکوه رامسر ـ از جمله پروانه ساختمانی و رأی کمیسیون ماده ۵ ـ ملغی تلقی میشود.
در مفاد نامه قائممقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی که با پینوشت وزیر محترم میراث فرهنگی به استاندار مازندران ابلاغ شد، آمده است: " هرگونه مجوز احداث بنا و تغییر کاربری در بناهای در حال احداث یا پلاکهایی که مجوز اخذ کرده و تا تاریخ ابلاغ حریم اقدام به ساختوساز نمودهاند، اعم از پروانه ساختمان، رأی کمیسیون ماده ۵ قانون تأسیس شورایعالی شهرسازی و معماری و رأی کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری، در صورت مغایرت با ضوابط حریم، ملغی تلقی میگردد. "
به دنبال این مکاتبه و ارجاع استاندار مازندران، مدیرکل دفتر فنی استانداری طی نامهای به دادستانی مرکز استان مازندران و ایشان نیز به دادستان شهرستان رامسر، درخواست اقدامات قانونی لازم را بر اساس مفاد مذکور مطالبه نمود.
در ادامه دادستان رامسر نیز در دو نامه جداگانه، نخست به کمیسیون ماده ۵ و با استناد به بندهای قانونی فوق، ابطال و لغو مجوز کمیسیون ماده ۵ را خواستار شد و سپس در نامهای دیگر به شهرداری کتالم و ساداتشهر دستور داد کلیه عملیات ساختمانی را در هر سطحی متوقف و از هرگونه تمدید پروانه یا همکاری اداری در حریم مورد نظر خودداری کند.









