نماد آخرین خبر

نذر خدمت هلال‌احمر؛ تپش زندگی در سایه انسانیت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نذر خدمت هلال‌احمر؛ تپش زندگی در سایه انسانیت

ایرنا/ کرج - ایرنا - کاروان سلامت جمعیت هلال احمر استان البرز با حضور پزشکان، داوطلبان جهادی و نیروهای مردمی به مناطق کمتر برخوردار این استان اعزام شد؛ جایی که بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ نفر از اهالی، طعم مهربانی و خدمت بی‌منت را چشیدند.

به گزارش ایرنا ، در کوچه‌هایی که گاه صدای نیاز و انتظار در هم می‌آمیزد، این بار صدای گفت‌وگوی مردمی به گوش می‌رسید که با امیدی تازه، پذیرای کاروانی از سلامت و مهربانی بودند؛ کاروانی که داوطلبان هلال احمر با روپوش‌های سفید و دل‌هایی سرشار از عشق، آن را همراهی می‌کردند.

کاروان‌های سلامت هلال احمر فراتر از یک طرح درمانی، نمادی از همدلی اجتماعی و بازآفرینی امید در میان مردم است و استمرار این طرح‌ها در مناطق کم‌برخوردار، نقشی مؤثر در کاهش شکاف‌های سلامت و تقویت سرمایه اجتماعی دارد.

هلال احمر با پیوند ظرفیت‌های مردمی و نهادهای جهادی، الگویی از «خدمت همراه با انسانیت» را به نمایش گذاشته است؛ الگویی که جان تازه‌ای به مفهوم مشارکت اجتماعی در ایران امروز می‌ بخشد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان البرز، روزشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا گفت: در چارچوب طرح ملی «نذر خدمت هشت»، تیمی متشکل از پزشکان، متخصصان، ماماها، مشاوران روانشناسی و اعضای داوطلب، با هدف ارتقای سلامت عمومی و حمایت از اقشار نیازمند، خدمات رایگان درمانی و آموزشی را به بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ نفر از ساکنان مناطق کم‌برخوردار ارائه کردند.

"محمد باقر خلفی" افزود: خدمات این کاروان شامل ویزیت عمومی و تخصصی، دندانپزشکی، بینایی‌سنجی، طب سنتی، مشاوره خانواده، تحصیلی و حقوقی، انجام تست‌های غربالگری قند و فشارخون، غربالگری سرطان و توزیع داروی رایگان بود که با همکاری نهادهای مختلف در قالب طرح «نذر خدمت» برگزار شد.

وی بیان کرد: در حاشیه این طرح، فضای دوستدار کودک نیز توسط اعضای داوطلب برپا شد و آموزش‌های مرتبط با آمادگی در برابر مخاطرات به کودکان و خانواده‌ها ارائه شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز افزود: در مجموع، یک‌هزار و ۲۱۴ نفر از بیماران و مددجویان از خدمات کاروان سلامت بهره‌مند شدند و این طرح نشان داد که خدمت، تنها در نسخه درمانی خلاصه نمی‌شود بلکه در حضور صادقانه انسان‌هایی معنا می‌یابد که دل در گرو نوع‌دوستی دارند.


وی یادآورشد که درسال جاری ۲۱ هزار و ۹۷۵ نفر از ساکنان مناطق کم‌برخوردار این استان درقالب ۸۶ کاروان سلامت از خدمات درمانی کاروان‌های سلامت بهره‌مند شدند.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday