بازداشت عاملان قتل شهروند سمنانی در کمتر از ۸ ساعت

ایسنا/ فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: فردی که با همدستی دو نفر ، یکی از شهروندان را به قتل رسانده بود، در کمتر از هشت ساعت بازداشت شد.
سردار سیدموسی حسینی با اعلام این خبر اظهار کرد: برابر اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره قتل در یکی از محلههای شهر سمنان، بلافاصله گشت کلانتری ۱۱ شهدا سمنان و کارآگاهان پلیس آگاهی برای بررسی موضوع در محل حاضر شدند.
وی با اشاره به تلاشهای بیوقفه پلیس در این راستا، افزود: سرانجام کارآگاهان در کمتر از هشت ساعت، با شناسایی هویت قاتل، وی را در یک عملیات غافلگیرانه در شهرستان دامغان بازداشت کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان در یکشنبه ۱۸ آبان، سردار حسینی ادامه داد: متهم در تحقیقات فنی ماموران به قتل با انگیزه اختلافات شخصی و ملکی همراه با همدستی دو نفر دیگر اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی استان سمنان از دستگیری سایر متهمان و کشف خودرو و اموال مسروقه متعلق به مقتول، از آنان خبر داد و گفت: پروندهای در این رابطه تشکیل و پس از تکمیل آن، متهمان نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
انتهای پیام
















