۴۵۰ هکتار از اراضی شهرستان طارم زیر کشت سیر رفت

ایرنا/ زنجان - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی طارم از کشت محصول سیر در ۴۵۰ هکتار از اراضی این شهرستان در سال زراعی جدید توسط ۶۰۰ بهره بردار خبر داد.
منوچهر یارمحمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه امسال میزان کشت محصول سیر در شهرستان طارم در مقایسه با دوره قبل افزایش یافته است، افزود: این میزان در دوره قبل ۳۵۰ هزار هکتار بود که امسال ۱۰۰ هکتار افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه قیمت مناسب و همچنین فرآوری سیر به صورت سیر ترشی موجب استقبال کشاورزان برای افزایش کشت شده است، گفت: برای هر هکتار از این نوع محصول ۶ تا هفت مترمکعب آب مورد نیاز است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: به طور معمول سیر از نیمه دوم شهریور در زمین های کشاورزی طارم کشت می شود که تا ۳۰ مهر ادامه می یابد.
وی اظهار داشت: زمان برداشت این محصول نیز با توجه به شرایط آب و هوایی از نیمه دوم اردیبهشت آغاز می شود و تا پایان خرداد ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم، مهمترین ویژگی سیر طارم را اسانس قوی آن اعلام کرد و گفت: همین مساله موجب گرایش مردم به استفاده از این محصول شده است.
وی خاطر نشان کرد:محصول سیر طارم علاوه بر تامین نیاز استان به سایر استان های کشور و همچنین کشورهای حاشیه خلیج فارس صادرات می شود.
پیش بینی می شود در سال آینده زراعی از شهرستان طارم ۱۸ هزار تن سیر روانه بازار شود.
















