نماد آخرین خبر

بیش از نیمی از صادرات استان زنجان به ترکیه است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بیش از نیمی از صادرات استان زنجان به ترکیه است

ایرنا/ زنجان - ایرنا - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: طی سال‌های اخیر میزان صادرات استان به کشور ترکیه روند افزایشی داشته است و هم اکنون بیش از نیمی از صادرات استان به این کشور انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، امیرعلی مسیبی روز یکشنبه در اولین جلسه کمیته راهبری نمایشگاه های استان با بیان اینکه نمایشگاه بین المللی تجارت و سرمایه گذاری ایران و ترکیه در استان زنجان طی سال جاری برگزار می شود،‌ افزود: این نمایشگاه در راستای توسعه همکاری های اقتصادی و تجاری بین استان زنجان و کشور ترکیه با هدف معرفی ظرفیت های صنعتی، تولیدی و خدماتی با مجوز رسمی سازمان توسعه تجارت ایران در بهمن ماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی کاسپین زنجان برگزار می شود.

وی اضافه کرد: این رویداد بستری پویا برای معرفی توانمندیهای صادراتی، افزایش تعاملات تجاری و ارتقای جایگاه زنجان در مسیر توسعه صادرات منطقه ای و بین المللی است.

مسیبی افزود: این رویداد فرصت مناسبی را برای ایجاد ارتباط مستقیم میان تولید کنندگان، صادرکنندگان، سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی فراهم می آورد تا فرصت های همکاری و تبادل فناوری بین دو کشور به شکلی موثر و هدفمند شکل گیرد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در ادامه از برگزاری نمایشگاه کسب و کار، پژوهش و فناوری هم خبر داد و گفت: نمایشگاه کسب و کار، پژوهش، فناوری و فن بازار در آذر سال جاری با محوریت اداره کل صمت و پارک علم و فناوری برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: این نمایشگاه زمینه آشنایی مدیران واحدهای تولیدی استان از آخرین پژوهش ها و ظرفیت های علمی دانشگاه ها را فراهم می کند.

این مسوول با اشاره به برگزاری نمایشگاه تخصصی کفش در استان زنجان، خاطر نشان کرد: با توجه به توانمندی های استان در زمینه تولید کفش و ضرورت معرفی و توسعه صادرات آن، برنامه ریزی لازم به منظور برگزاری نمایشگاه تخصصی کفش استان در سطح ملی در بهمن ماه امسال در محل نمایشگاه بین المللی کاسپین صورت می گیرد.

مسیبی همچنین از برگزاری نمایشگاه مشاغل خانگی و حمایت از کسب و کارهای خرد همزمان با نمایشگاه بهاره امسال و برگزاری نمایشگاه معدن و صنایع معدنی در نیمه اول سال آتی خبر داد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در سال آینده ۴۰ نمایشگاه با ۸۵ موضوع تعریف شده تخصصی برگزار خواهد شد.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today