نماد آخرین خبر

فرماندار: ۷۰۰ میلیارد تومان برای راه‌های روستایی اردبیل هزینه شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
فرماندار: ۷۰۰ میلیارد تومان برای راه‌های روستایی اردبیل هزینه شد

ایسنا/ فرماندار اردبیل با اعلام اینکه ۷۰۰ میلیارد تومان برای راه‌های روستایی اردبیل هزینه شده است، گفت: تاکنون ۳ کیلومتر از جاده عباس آباد به نئور آسفالت شده است.

فرزاد قلندری دوشنبه ۱۹ آبان در بازدید از جاده نئور گفت: اعتبارات آسفالت ۹ کیلومتر جاده عباس آباد به نئور هم ابلاغ شده و به محض تخصیص این ۹ کیلومتر هم آسفالت می‌شود.

وی تصریج کرد: با توجه به گردشگری بودن منطقه نئور، این منطقه بسیار حائز اهمیت است و در این راستا زیرساخت های لازم از جمله راه در این منطقه تکمیل می شود.

فرماندار اردبیل تصریح کرد: طی سال گذشته و امسال از منابع مختلف ۷۰۰ میلیارد تومان برای زیرسازی، آسفالت و ساماندهی راه های روستایی شهرستان اردبیل هزینه شد و از اعتبارات سفر رئیس جمهور هم برای ساماندهی و آسفالت راه‌های روستایی شهرستان اختصاص یافته است.

قلندری تصریح کرد: یکی از رویکردهای اساسی در شهرستان اردبیل تکمیل زیرساخت های روستاها از جمله راه است و در این زمینه از تمام ظرفیت ها استفاده می شود.

انتهای پیام





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today