نماد آخرین خبر

توقیف ۴۶ دستگاه ماینر غیرمجاز در قزوین

منبع
فارس
بروزرسانی
توقیف ۴۶ دستگاه ماینر غیرمجاز در قزوین

فارس/ مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین از توقیف ۴۶ دستگاه استخراج ارز دیجیتال و اعمال مجازات برای متهمان خبر داد.

علیرضا حسن‌پور، مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین اعلام کرد: پرونده نگهداری ۴۶ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش 4 میلیارد و ۱۳۱ میلیون ریال در شعبه پنجم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به مستندات موجود و احراز اتهام، علاوه بر ضبط کالاهای کشف‌شده، دو متخلف به پرداخت جریمه نقدی به مبلغ 4 میلیارد و ۱۳۱ میلیون ریال محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین تصریح کرد: با توجه به ناترازی انرژی و خسارت‌هایی که متجاوزان به حقوق مردم از طریق استخراج غیرمجاز رمزارز و استفاده غیرقانونی از برق مصرفی جامعه و اختلال در شبکه توزیع برق شهری وارد می‌کنند، بدون کوچک‌ترین مسامحه با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
حسن‌پور خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را از طریق سامانه ارتباطی www.tazirat135.ir ثبت کنند یا برای رسیدگی فوری به این مرجع مراجعه نمایند.

آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today