نماد آخرین خبر

اجرای نیت واقفان بیرجندی در حوزه سلامت

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
اجرای نیت واقفان بیرجندی در حوزه سلامت

صدا و سیما/ برای تحقق نیات واقفان و حمایت از بخش سلامت از محل موقوفه‌های مرحومان امیر اسماعیل و محمد ابراهیم، تجهیزات پزشکی خریداری و به بیمارستان ولی‌عصر (عج) بیرجند اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر اوقاف و امورخیریه شهرستان بیرجند گفت: برای تحقق نیات واقفین و حمایت از بخش سلامت از محل موقوفه‌های مرحومان امیر اسماعیل و محمد ابراهیم، تجهیزات پزشکی شامل یک دستگاه سرنگ پمپ، یک دستگاه نبولایزر و یک دستگاه سایتوسانتریفیوژ به ارزش یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال خریداری و به بیمارستان ولی‌عصر (عج) بیرجند اهدا شد.

حجت الاسلام خدایی افزود: در این اقدام لیبل عنوان واقفان بر روی تجهیزات پزشکی نصب شد تا یاد و نام واقفان نیک‌اندیش همواره گرامی بماند.

همچنین برای تبیین جایگاه وقف در حوزه سلامت و بررسی ظرفیت‌های این حوزه نشست تخصصی وقف با پزشکان بیمارستان ولی‌عصر (عج) بیرجند برگزار شد.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today