نماد آخرین خبر

پلمب ۶۰ کلینیک زیبایی و درمانی غیرمجاز در اهواز

منبع
ايسنا
بروزرسانی
پلمب ۶۰ کلینیک زیبایی و درمانی غیرمجاز در اهواز

ایسنا/ مدیر نظارت، اعتباربخشی و صدور پروانه‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از پلمب ۶۰ کلینیک زیبایی و درمانی غیرمجاز در شهر اهواز از ابتدای امسال خبر داد. 

رضا بهادری، مدیر نظارت، اعتباربخشی و صدور پروانه‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۶۰ کلینیک زیبایی و درمانی غیرمجاز به دلیل مداخله در امور پزشکی و درمانی در شهر اهواز توسط کارشناسان ویژه اداره نظارت بر درمان شناسایی و پلمب شده‌اند.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در روز شنبه ۲۴ آبان، وی افزود: این مراکز به صورت غیرمجاز در امور پزشکی و درمانی مانند رینوپلاستی، تزریق ژل، بوتاکس، لیپوماتیک، بلفاروپلاستی، تزریق و تخلیه چربی، کاشت مو، لیزر، پی آر پی، مزوتراپی، هایفوتراپی، لاغری، دندانپزشکی و طب سنتی مداخله داشتند که پس از هماهنگی‌ لازم با مراجع قضایی و با همراهی پلیس اطلاعات و اماکن عمومی خوزستان، شناسایی و پلمب شدند.

مدیر نظارت، اعتباربخشی و صدور پروانه‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: افزایش بیش از صددرصدی آمار پلمب در شش ماهه اول امسال، نشان از عزم جدی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز در برخورد با متخلفان حوزه سلامت و صیانت از سلامت عمومی است.

وی افزود: شهروندان برای دریافت هرگونه خدمات درمانی و زیبایی به مراکز مجاز که دارای پروانه طبابت و مجوز قانونی هستند، مراجعه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، موارد را گزارش دهند. 

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره