نماد آخرین خبر

بارش‌ها در کردستان تا دوشنبه ادامه دارد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
بارش‌ها در کردستان تا دوشنبه ادامه دارد

ایسنا/ کارشناس هواشناسی کردستان از ادامە‌دار بودن بارش‌ها در کردستان خبر داد و گفت: سامانە بارشی فعال شدە در کردستان تا روز دوشنبە ادامە دارد.

خبات قمری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس گزارش روزانه نقشە‌های هواشناسی، هشدار سطح نارنجی در پی ادامه فعالیت سامانه بارشی در استان صادر شدە است.

وی افزود: تا روز دوشنبه ۲۶ آبان با تداوم سامانه بارشی در سطح استان کردستان، شرایط برای رگبار باران، رعد و برق، وزش باد گاهی شدید، مه‌آلودگی و لغزندگی جاده‌ها فراهم است و در ارتفاعات نیز احتمال بارش برف وجود دارد.

قمری با اشاره به میزان بارش‌ها تاکنون گفت: بیشترین بارش‌ها در مریوان به میزان ۳۳ میلی‌متر ثبت شده و پس از آن سروآباد ۲۳ میلی‌متر، سلین در اورامان ۲۶ میلی‌متر، بانه ۱۷ میلی‌متر، سقز ۹ میلی‌متر، کامیاران ۹ میلی‌متر، دیواندره ۵ میلی‌متر و سنندج ۴ میلی‌متر بوده است و بارش در بیجار، دهگلان و قروه نیز کمتر از یک میلی‌متر گزارش شده است.

وی بیان کرد: این سامانه بارشی تا ظهر دوشنبه در استان فعال خواهد بود و در برخی ساعات با رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید همراه است کە شدت بارش‌ها در نیمه غربی استان بیشتر خواهد بود و با عبور سامانه از فردا شب هوای استان پایدار می‌شود.

کارشناس هواشناسی استان کردستان اضافه کرد: همچنین انتظار می‌رود سه‌شنبه ۲۷ آبان نیز دما صبحگاهی ۵ تا ۶ درجه کاهش یابد.

انتهای پیام





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام : https://instagram.com/kurdistan.online