نماد آخرین خبر

۶ جنگل‌بانان مازندران در درگیری با قاچاقچیان چوب مصدوم شدند

منبع
ايمنا
بروزرسانی
 ۶ جنگل‌بانان مازندران در درگیری با قاچاقچیان چوب مصدوم شدند

ایمنا/ مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران_ساری با اشاره به دستگیری عامل حمله به جنگل‌بانان آمل گفت: شش نفر از نیروهای حفاظتی این اداره کل از ابتدای سال‌جاری تاکنون در درگیری با قاچاقچیان چوب مصدوم شدند.

علی باقری جامخانه، مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران_ساری اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان آمل در حال پایش منطقه بودند که با فرد متخلف قطع درختان جنگلی روبه‌رو شدند.

وی افزود: فرد متخلف در مقابل مأموران اقدام به قدرت‌نمایی و تهدید با داس و تبر به حافظان طبیعت حمله کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری با بیان اینکه این فرد دستگیر و روانه زندان شد، گفت: پرونده قضائی برای این فرد تشکیل شده است.

باقری‌جامخانه بیان کرد: شش نفر از نیروهای حفاظتی این اداره کل از ابتدای سال‌جاری تاکنون در درگیری با قاچاقچیان چوب مصدوم شدند.

وی خاطرنشان کرد: ۳۰ باند سازمان‌یافته قاچاق چوب با همکاری دستگاه قضائی متلاشی شده و هفت متخلف خارج استان نیز دستگیر شدند.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today