نماد آخرین خبر

۱۸ هزار جلد کتاب وارد کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۱۸ هزار جلد کتاب وارد کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی شد

ایرنا/ بیرجند - ایرنا - سرپرست اداره‌کل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی از ورود بیش از ۱۸ هزار جلد کتاب جدید به کتابخانه‌های استان خبر داد و گفت: همزمان با این اقدام، احیای پروژه‌های نیمه‌تمام، جذب خیران و توسعه همکاری با دستگاه‌ها برای تقویت خدمات کتابخانه‌ای سرعت گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا علی ظهوری روز سه‌شنبه در نشست انجمن کتابخانه‌های عمومی استان اظهار کرد: این منابع از معتبرترین مراکز ملی تأمین شده است؛ به‌گونه‌ای که چهار هزار جلد از آستان قدس رضوی، ۱۲ هزار جلد از دانشگاه علوم پزشکی و ناشران وابسته و حدود هزار جلد از کتابخانه ملی و مرکز اسناد کشور دریافت شده است.

وی بیان کرد: فرآیند ثبت، لیبل‌گذاری و آماده‌سازی این کتاب‌ها با سرعت در حال انجام است تا هرچه زودتر در اختیار مخاطبان قرار گیرد.

سرپرست اداره‌کل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی، گسترش دسترسی اجتماعی به کتاب را از اقدامات مهم این دوره عنوان کرد و افزود: با همکاری بیمه سلامت، مطب‌ها و مراکز پزشکی، آرایشگاه‌ها و بنگاه‌های املاک به پایگاه‌های ترویج کتابخوانی تبدیل شده‌اند تا کتاب در زندگی روزمره مردم حضور پررنگ‌تری پیدا کند.

وی تصریح کرد: حمایت از نویسندگان بومی، تعامل با شهرداری‌ها برای وصول کامل سهم نیم‌درصد و آماده‌سازی مقدمات رونمایی از یکی از آثار فاخر استان که سال‌ها متوقف مانده بود، از اولویت‌های جدی این اداره‌کل است.

ظهوری با اشاره به حضور میدانی خود در ۱۰ شهرستان استان عنوان کرد: مشکلات کتابخانه‌ها به‌صورت مستقیم رصد شده و همراهی ائمه جمعه، شوراهای اسلامی و فعالان فرهنگی شهرستان‌ها نقش مؤثری در تسریع امور داشته است.

وی از کمک یک خیر نیک‌اندیش برای تکمیل پروژه‌های کتابخانه‌ای خبر داد و گفت: این خیر تاکنون ۸۰۰ میلیون تومان پرداخت کرده و رایزنی با خیران خارج از کشور نیز برای مشارکت در پروژه‌ها انجام شده است.

سرپرست اداره‌کل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی عنوان کرد: کتابخانه محمدجمعه اسدآباد پس از سال‌ها رکود، این هفته با تجهیزات جدید افتتاح و وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شود.

وی همچنین از جذب پنج میلیارد تومان اعتبار از ستاد بازآفرینی شهری برای یکی از پروژه‌های مهم کتابخانه‌ای خبر داد و یادآور شد:مسیر توسعه کتابخانه‌ها در استان با قوت ادامه دارد.

ظهوری گفت: امیدواریم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های انسانی و فرهنگی استان و پشتیبانی مسئولان، شاهد تحولات جدی در حوزه زیربنایی به‌ویژه در پروژه کتابخانه مرکزی بیرجند باشیم.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today