عامل ایجاد مزاحمت برای بانوان خودروسوار در کرمان نقرهداغ شد

ایرنا/ فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از دستگیری پسر جوانی خبر داد که با ترفندهای مختلف سد راه خودروی بانوان و باعث مزاحمت برای آنان میشد.
سرهنگ اکبر نجفی، فرمانده انتظامی شهرستان کرمان اظهار کرد: در پی شکایت چند خانم از پسر جوانی که با موتورسیکلت در مسیر تردد خودروی آنان قرار گرفته و با ترفند مشاهده نقص فنی در خودرو، آنها را متوقف و ضمن آزار و اذیت بانوان اقدام به سرقت برخی لوازم درون خودرو کرده، مأموران کلانتری ۱۲ به سرعت وارد عمل شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان افزود: در این رابطه با تحقیقات میدانی و چهرهزنیهای صورت گرفته، این پسر جوان دستگیر و در مواجهه حضوری با شکات به انجام ۱۲ مورد توقف ایذایی خودروهای بانوان و ایجاد مزاحمت و سرقت از آنان اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان با اشاره به تشکیل پرونده و معرفی این متهم به مراجع قضایی، از شهروندان خواست نسبت به اینگونه رفتارهای فریبنده هوشیار باشند و موارد مشکوک را به ۱۱۰ اعلام کنند.
















