نماد آخرین خبر

مدیرکل تعزیرات حکومتی زنجان: آرامش بازار و خریدار مسکن در اولویت کار قرار دارد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
مدیرکل تعزیرات حکومتی زنجان: آرامش بازار و خریدار مسکن در اولویت کار قرار دارد

ایسنا/ مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان از جریمه نقدی، مشاور املاک متخلف در زنجان خبر داد و گفت: آرامش بازار و خریدار در اولویت کار قرار دارد.

رضا مظفری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نظارت مستمر بر عملکرد اصناف و رسیدگی سریع به شکایات مرتبط، اظهار کرد: در همین راستا یکی از شعب بدوی تعزیرات حکومتی زنجان به پرونده گرانفروشی مشاور املاک رسیدگی کرد.

وی تصریح کرد: شعبه پس از بررسی مستندات موجود در پرونده مبنی بر گرانفروشی در دریافت حق کمیسیون  و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز تشخیص داده و به مبلغ بالغ بر ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با بیان اینکه نظارت بر بازار، واحدهای صنفی و مراکز عرضه کالا و اقلام اساسی در استان با برقراری گشت‌های مشترک انجام می‌شود، تصریح کرد: این امر در راستای جلوگیری از هرگونه سودجویی، احتکار و گران‌فروشی انجام می‌شود.

انتهای پیام





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today