نماد آخرین خبر

برنامه ریزی برای برگزاری رزمایش خدمت در سمنان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
برنامه ریزی برای برگزاری رزمایش خدمت در سمنان

صدا و سیما/ استاندار سمنان : رزمایش خدمت در دستگاه های اجرایی از ابتدای آذر ماه اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز سمنان  ، محمدجواد کولیوند در شورای اداری استان سمنان که با حضور معاون وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی گفت: این رزمایش با هدف ارزیابی میزان رضایت مندی مردم از عملکرد دستگاه های اجرایی اجرا می شود.

مدیریت منابع و مصرف آب، تهیه برش شهرستانی مسائل و مشکلات برای تهیه مصوبه های سفر ریاست جمهور دیگر موضوعات مورد تاکید استاندار بود .

نماینده ولی فقیه در استان سمنان نیز در این جلسه از مسئولان خواست تلاش جهادی را سر لوحه کار خود قرار دهند .

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی همچنین اقدامات دولت و استاندار در احیای واحد های راکد را ارزشمند توصیف کرد . 

غلامحسین محمدی معاون وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور هم از اجرای دو طرح ایران ماهر و همنوا برای ارتقای مهارت آموزی در استان سمنان خبر داد.

احمد عجم نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه وحدت بین مسئولان استان با وجود اختلاف سلیقه ها را ارزشمند دانست .‌‌

وی همچنین برگزاری کنگره یادبود شهدا در سال ۱۴۰۶ در شاهرود را یاد آور و برنامه ریزی در این زمینه را خواستار شد .

تجلیل از خانواده شهید مدافع وطن مهدی مزینانیان ، گزارش وضعیت منابع آبی استان و اجرای طرح ملی جی نف و برنامه های هفته بسیج موضوعات دیگری بود که در این جلسه مطرح شد 





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام : https://instagram.com/semnan_today