مسابقات قویترین مردان هرمزگان

خبرآنلاین/ مسابقات قویترین مردان هرمزگان به میزبانی بخش فارغان شهرستان حاجی آباد برگزار شد.
حسین اخلاقی، رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام هرمزگان اظهار کرد: مسابقات قویترین مردان هرمزگان با حضور ۴۱ ورزشکار به میزبانی بخش فارغان شهرستان حاجی آباد برگزار شد و نفرات برتر مشخص شدند.
وی بیان کرد: این مسابقات در سه وزن ۷۵- کیلوگرم ۹۵- کیلوگرم و ۹۵+ کیلوگرم برگزار شد که در پایان دسته ۷۵- کیلوگرم رامین اکبرپور با ۳۶ امتیاز از حاجی آباد اول شد. علیرضا چمیده با ۲۴ امتیاز از سپنتا بندرعباس دوم و رضا بهرامی با ۲۴ امتیاز از آلپ در مکان سوم ایستاد. در دسته منفی ۹۵- کیلوگرم حسین خواجویی با ۳۴ امتیاز از حاجیآباد، مصطفی عابدینی با ۳۱ امتیاز از حاجیآباد و فرشاد آهسته با ۲۷ امتیاز از رادمهر بندرعباس در مکانهای اول تا سوم ایستادند. در دسته ۹۵+ کیلوگرم، عظیم دیانی با ۲۸ امتیاز از حاجیآباد قهرمان شد. محمود مرادی با ۲۳ امتیاز از اکسیر بندرعباس در مکان دوم ایستاد و مهدی خیاطی با ۱۸ امتیاز از پاسلار هرنگ عنوان سومی را کسب کرد.
این مسابقات با حضور حسین اخلاقی رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام هرمزگان، فرماندار حاجیآباد، فرمانده سپاه حاجیآباد، بخشدار و شورای شهر فارغان و دبیر، نایب رئیس و رؤسای کمیتههای هیئت بدنسازی و پرورشاندام برگزار شد.


















