نماد آخرین خبر

توقیف کالای قاچاق در آبادان

منبع
فارس
بروزرسانی
توقیف کالای قاچاق در آبادان

فارس/ سیروس دریکوند رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خوزستان، اظهار داشت: در راستای مبارزه جدی و همه‌جانبه با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز، مأموران انتظامی ایستگاه ایست و بازرسی مارد پس از هماهنگی با مرجع قضائی و کنترل خودروهای عبوری، یک دستگاه خودروی نیسان حامل کالای قاچاق را شناسایی و با رعایت حقوق شهروندی و استفاده از علائم هشداردهنده آن را متوقف کردند.

وی بیان کرد: مأموران پلیس در بازرسی از خودروی توقیفی، ۵۰ دست مانتو و شلوار زنانه، ۵۰ دست کفش زنانه، ۴۰ دست تی‌شرت مردانه، ۹۰ عدد کوله‌پشتی، ۹۰ عدد لیوان کافی‌کاپ و عصای کوهنوردی فاقد مدارک گمرکی کشف کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خوزستان گفت: کارشناسان ارزش محموله را ۶ میلیارد و ۵۴۲ میلیون ریال برآورد کردند و در این ارتباط یک متهم پس از تشکیل پرونده قضائی به تعزیرات حکومتی آبادان معرفی شد.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today