کیفیت نان مازندران بهتر شد

ایرنا/ سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از پایش لحظهای و توزیع بهداشتی آرد در استان خبر داد، گفت: ۱۳ هزار تن گندم کیفی به استان رسید که این امر در کیفیت نان تأثیر داشته است.
محمد ابراهیم تولایی روز جمعه در جلسه کارگروه آرد و نان استان مازندران در ساری با بیان اینکه تاکنون ۱۳ هزار و ۸۱۴ تن گندم کیفی از طریق ۳ کشتی وارد مازندران شده است، ادامه داد: امسال ۸۱ هزار و ۶۱۹ تن گندم بصورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شد.
وی افزود: ۱۹۱ هزار و ۲۱۶ تن گندم نیز از ۸ استان کشور به مازندران وارد شده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با انتقاد از کیفیت پایین برخی گندمهای وارد شده به استان، گفت: جلوی ورود هرگونه گندم بی کیفیت به مازندران باید گرفته شود.
وی اظهار کرد: همه محمولههای آرد خروجی از کارخانجات آرد استان مورد آزمایش قرار میگیرند تا آرد باکیفیت تحویل نانواییها شود.
تولایی با اشاره به اینکه سیاست ما وارد کردن گندم به استان و تبدیل آن به آرد در کارخانجات آرد مازندران است، افزود: ۲ شرکت حمل و نقل، کار توزیع آرد در استان را انجام میدهند تا انحصار در توزیع آرد از بین برود.
وی بیان داشت: ماشینهای مخصوص حمل آرد توسط GPS کنترل میشوند و رانندگان نیز باید گواهی بهداشتی داشته باشند و همه مراحل حمل آرد از کارخانه تا نانوایی بصورت لحظهای پایش میشود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران در پایان بر آنالیز مصرف آرد در شهرستانها توسط فرمانداران تأکید کرد و گفت: احداث مجتمعهای نانوایی در استان یک سیاست کلی با نگاهی به آینده است.
سالانه حدود ۳۸۰ هزار تن و ماهانه ۳۱ هزار تن آرد بین بیش از چهار هزار و ۶۰۰ واحد خبازی که مسوولیت پخت نان در مازندران را برعهده دارند.

















