کمبود نانواییهای عرضهکننده نان کامل در کهگیلویه و بویراحمد

صدا و سیما/ بهبود کیفیت و سلامت نان و ترویج «نان کامل» مهمترین دستور کار شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کهگیلویه و بویراحمد است.
هدایتنیا، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به آغاز رسمی طرح نان کامل از سال ۱۴۰۲ در وزارت بهداشت اظهار کرد: در حال حاضر تنها یک نانوایی در استان نان کامل تولید میکند و قیمت هر قرص نان کامل ۱۱ هزار تومان است که باید در سامانه “نانینو” ثبت شود.
هدایتنیا افزود: ۱۱ نانوایی توسط اتاق اصناف معرفی شده اند و ۳۰۰ کیسه آرد کامل به صورت نمونه تولید شد که کیفیت مطلوبی داشت. اما افزایش قیمت نان طی ۵ ماه گذشته باعث شد نان کامل برای مردم مقرونبهصرفه نباشد.
وی ادامه داد: قیمت نان کامل باید حدود ۵۰ درصد بالاتر از نان سفید باشد، به همین دلیل بسیاری از مردم توان خرید آن را ندارند و ما بیشتر به سمت تولید نان دولتی رفتهایم.
وی لزوم فرهنگسازی را نیز یادآور شد و گفت: به دلیل رنگ تیره نان کامل، مردم بیشتر به سراغ نان سفید میروند.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با تاکید بر اینکه نانواییها برای تولید نان کامل باید دوره آموزشی بگذرانند، بر نظارت بهداشتی تاکید کرد و گفت: نیز ضروری است. همچنین تنورهایی که شعله مستقیم دارند باید از چرخه تولید خارج شوند.


















