نماد آخرین خبر

سرمربی سپاهان: به حمایت هواداران تا آخرین لحظه نیازمندیم؛ اخباری را ۲ تا ۳ ماه در اختیار نداریم

منبع
ايسنا
بروزرسانی
سرمربی سپاهان: به حمایت هواداران تا آخرین لحظه نیازمندیم؛ اخباری را ۲ تا ۳ ماه در اختیار نداریم

ایسنا/ سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: امیدوارم فردا بتوانیم بازی خوبی انجام دهیم و نتیجه خوبی بگیریم و امیدوارم هواداران هم به ورزشگاه بیایند و تا لحظه آخر از تیم حمایت کنند تا بازی باکیفیت داشته باشیم

محرم نویدکیا شامگاه پنجشنبه ۱۳ آذر در کنفرانس‌خبری پیش از دیدار تیم فوتبال سپاهان مقابل فجرسپاسی در هفته دوازدهم لیگ برتر اظهار کرد: مطمئن هستیم بازی سختی است، فجرسپاسی فوق‌العاده تیم پخته و منضبطی است و ساختار دفاعی و هجومی خوبی دارد، فوتبال زیبا بازی می‌کند که قابل تحسین است. بازی خیلی سخت خواهد بود، یک دیدار دوستانه یا فجرسپاسی داشتیم و بعد از آن نیز نشان دادند چقدر تیم منضبطی هستند و کار را برای هر تیم مقابل فجرسپاسی سخت می‌کند.

وی افزود: امیدوارم فردا بتوانیم بازی خوبی انجام دهیم و نتیجه خوبی بگیریم و امیدوارم هواداران هم به ورزشگاه بیایند و تا لحظه آخر از تیم حمایت کنند تا بازی باکیفیت داشته باشیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به پرسشی نسبت به کاهش تعداد اخطارهای بازیکنان بیان کرد: اخطارها بستگی به نتایج تیم داشت، شرایط خوب نبود، بازیکنان تحت فشار بودند و می‌خواستند بیشتر از توان به تیم کمک کنند، از لحاظ روحی روانی نیاز به کار خاصی نیست و نتایج، شرایط تیم را بهتر می‌کند، روزهای سختی داشتیم و شرایط بهتر شد، بازیکنان به ارامش رسیدند، شرایط خوب و نرمالی داریم.

نویدکیا در رابطه با آخرین وضعیت محمدرضا اخباری اضافه کرد: اخباری به‌دلیل آسیبی که داشت، با جراح خودش صحبت کرد، آسیب کهنه در زانو داشت، اوایل فصل نیز وی را اذیت می‌کرد و باعث شد ریسک نکنیم و حسینی را به تیم اضافه کنیم که مشکلی در دروازه نداشته باشیم، درد کهنه وی را اذیت می‌کند، احتمالا نیاز به جراحی دارد و اخباری را دو تا سه ماه در اختیار نخواهیم داشت، بعد از جراحی بهتر می‌توان نظر داد.

وی درباره قرعه‌کشی جام جهانی گفت: پیش‌بینی نمی‌کنم، فوتبال بازی نیست که فکر کرد گروه راحت داریم، اتفاقاتی می‌افتد که تصور نمی‌شود، دوست ندارم پیش‌بینی کنم و باید ببینیم چه اتفاقاتی می‌افتد، برخلاف خیلی‌ها که دوست دارند با تیم‌های راحت بازی و از گروه صعود کنیم، ترجیح می‌دهم‌ قوی‌ترین تیم‌ها در گروهمان باشند و فوتبال خودمان را برای آینده فوتبال کشور محک بزنیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در پایان بیان کرد: دوست دارم‌ گروه سختی داشته باشیم، شاید کادر فنی یا مردم دوست داشه باشند که گروه راحت باشد که صعود کنیم، برای آینده فوتبال بهتر است با رقبای بزرگ بازی کنیم، اگر قبلا با پرتغال و اسپانیا بازی نمی‌کردیم، این بازیکنانی که به اروپا رفتند را نداشتیم، به خاطر بازی معمولی بازیکن در سطح بین‌المللی نخواهیم داشت، امیدوارم جام جهانی خوبی باشد و قرعه به‌سود فوتبال اتفاق بیفتد.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره