نماد آخرین خبر

صدور ۲ هشدار جوی در خوزستان؛ رکورددار بارش باران در استان کجاست؟

منبع
ايرنا
بروزرسانی
صدور ۲ هشدار جوی در خوزستان؛ رکورددار بارش باران در استان کجاست؟

ایرنا/ مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: بیشترین بارش سامانه اخیر با ۸۹.۳ میلیمتر در شهرستان لالی به ثبت رسیده و همزمان با تداوم فعالیت سامانه بارشی، ۲ هشدار سطح زرد و نارنجی برای مناطق مختلف استان صادر شده است.

محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی خوزستان با اعلام آخرین وضعیت بارش‌ها در استان اظهار کرد: مجموع بارش سامانه فعال از ساعت ۱۵:۳۰ دوشنبه تا ۱۵:۳۰ چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ در ایستگاه‌های مختلف استان ثبت و بیشترین میزان بارش با ۸۹.۳ میلیمتر در شهرستان لالی گزارش شده است.
وی افزود: پس از لالی، شهرستان‌های گتوند با ۶۸.۶ میلیمتر، حسینیه با ۶۰.۷ میلیمتر و دزفول با ۳۷.۹ میلیمتر بالاترین بارش‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.
سبزه‌زاری ادامه داد: میزان بارش در شوش ۳۵، مسجدسلیمان ۳۱.۸، بستان ۳۱.۳، شوشتر ۲۱.۴، هندیجان ۱۹.۸، کشاورزی اهواز ۱۶، دهدز ۱۵.۶، ایذه ۱۵.۳، اهواز ۱۱.۳، رامهرمز ۱۰.۴، ماهشهر ۱۰.۴، بهبهان ۸.۸، آغاجاری ۸.۷، شادگان ۶.۵، امیدیه ۶، آبادان ۵ و رامشیر ۲.۸ میلیمتر ثبت شده است.
مدیرکل هواشناسی خوزستان خاطرنشان کرد: بر اساس نقشه بارش ۲۴ ساعت گذشته تا ۱۹ آذر ۱۴۰۴، بیشترین بارش ۳۶ میلیمتر در لالی و کمترین بارش ۲.۶ میلیمتر در آغاجاری ثبت شده و سایر ایستگاه‌ها بارشی گزارش نکرده‌اند.

صدور ۲ هشدار هواشناسی در خوزستان
سبزه‌زاری همچنین از صدور هشدار سطح زرد خبر داد و گفت: تداوم فعالیت سامانه بارشی از اوایل وقت جمعه تا اوایل وقت دوشنبه سبب رگبار و رعدوبرق، وزش باد، بارش برف در ارتفاعات، احتمال ریزش تگرگ و کاهش دما در مناطق شمال‌شرقی، شرقی و جنوب‌شرقی استان خواهد شد.
وی افزود: بر اساس هشدار سطح نارنجی، از اواخر وقت پنجشنبه تا اوایل وقت دوشنبه وقوع پدیده مه و مه‌رقیق و کاهش دید افقی در مناطق جنوبی، جنوب‌غربی، غربی، شمال‌غربی و مرکزی استان و مسیرهای منتهی به مرکز استان پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی خوزستان از رانندگان خواست در ساعات مه‌گرفتگی از تردد غیرضروری پرهیز و توصیه‌های ایمنی را رعایت کنند.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today