نماد آخرین خبر

میانگین بارش‌های چهارمحال و بختیاری ۴۹ درصد کسری دارد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
میانگین بارش‌های چهارمحال و بختیاری ۴۹ درصد کسری دارد

ایرنا/ مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به پایان فصل پاییز گفت: میزان بارش‌های استان طی سال زراعی جاری نسبت به میانگین بلندمدت با کاهش ۴۹ درصدی همراه بوده و چهارمحال و بختیاری در جمع پنج استان نخست کشور از نظر کاهش بارندگی قرار دارد.

معصومه نوروزی، مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پاییز امسال کم‌بارش‌تر از حد نرمال به پایان رسیده است، اظهار کرد: بر اساس آمار ثبت‌شده، استان با حدود ۸۷ میلی‌متر کاهش بارندگی نسبت به بلندمدت مواجه بوده است.
وی افزود: در حال حاضر چهارمحال و بختیاری پس از استان‌های گیلان، مازندران، لرستان و کهگیلویه و بویراحمد، پنجمین استان کشور از نظر بیشترین کاهش بارندگی محسوب می‌شود که این موضوع نشان‌دهنده تداوم شرایط خشکسالی در استان‌های زاگرس‌نشین است.
مدیرکل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه به وضعیت جوی روزهای آینده اشاره کرد و گفت: طی هفته جاری آسمان استان اغلب صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و از ظهر روز سه‌شنبه، روند افزایش نسبی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.
نوروزی تصریح کرد: برای روز چهارشنبه افزایش ابر و وقوع بارش‌های خفیف و پراکنده به‌ویژه در بخش‌های شمال‌غربی استان و مناطق مرتفع مانند کوهرنگ دور از انتظار نیست.

وی با اشاره به پیش‌بینی سامانه بارشی جدید خاطرنشان کرد: بر اساس نقشه‌ها و مدل‌های کنونی، از اوایل هفته آینده سامانه بارشی استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد که موجب بارش برف و باران می‌شود و بیشترین سهم بارش‌ها به‌ صورت برف در منطقه کوهرنگ پیش‌بینی می‌شود.
نوروزی یادآور شد: با وجود کاهش بارش‌ها در فصل پاییز، پیش‌بینی می‌شود مجموع بارش‌های زمستانه استان در حد نرمال باشد.
چهارمحال و بختیاری از استان‌های زاگرس‌نشین کشور سرچشمه رودخانه‌های زاینده‌رود، کارون و بخشی از دز است و هرگونه تغییرات اقلیمی در این منطقه، فلات مرکزی را نیز تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday