نماد آخرین خبر

دستگیری زنی که با ادعای نفوذ در بانک‌مرکزی، کلاه ۱۵٠ نفر را برداشت

منبع
فارس
بروزرسانی
دستگیری زنی که با ادعای نفوذ در بانک‌مرکزی، کلاه ۱۵٠ نفر را برداشت

فارس/ جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری یک کلاهبردار زن خبر داد که با معرفی خود به‌عنوان فردی بانفوذ در بانک مرکزی، به بهانه دریافت وام بانکی، از ۱۵۰ نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بود.
 
سرهنگ علی‌اصغر جمالی اظهار کرد: در پی شکایت شهروندانی از استان‌های قزوین و زنجان مبنی بر اینکه فردی به بهانه دریافت وام بانکی اقدام به کلاهبرداری از آنان کرده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران اداره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات اولیه پلیس از مالباختگان مشخص شد متهم که خانمی ۴۵ ساله است، با معرفی خود به‌عنوان فردی بانفوذ در بانک مرکزی و دستگاه‌های اجرایی، اقدام به جلب اعتماد شهروندان کرده و برای دریافت وام، مبالغی را به‌عنوان کارمزد از آنان دریافت کرده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین با بیان اینکه این فرد به تعدادی از شرکت‌ها در استان‌های قزوین و زنجان مراجعه کرده و آمادگی خود را برای دریافت وام‌های کلان برای کارگران مطرح و از آنان نیز کلاهبرداری کرده است، خاطرنشان کرد: پس از انجام اقدامات پلیسی و تحقیقات فنی و تخصصی، مخفیگاه متهم در شهر مهرگان شناسایی و با هماهنگی‌های قضائی، در اقدامی غافلگیرانه دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.
 
سرهنگ جمالی با تأکید بر اینکه در تحقیقات پلیس و مواجهه حضوری با مالباختگان، متهم تاکنون به ۱۵۰ فقره کلاهبرداری به مبلغ بیش از ۵۰ میلیارد ریال به همین شیوه و شگرد اعتراف کرده است، ضمن توصیه به شهروندان مبنی بر اینکه برای دریافت وام فقط به بانک‌های عامل مراجعه کرده و از اعتماد به شرکت‌ها و افراد واسطه خودداری کنند، از عموم مردم خواست چنانچه با این شیوه و شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند، به پلیس آگاهی استان قزوین مراجعه کنند.

آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today