نماد آخرین خبر

بهره‌مندی حدود پنج هزار نفر از خدمات رایگان سلامت در خراسان‌شمالی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بهره‌مندی حدود پنج هزار نفر از خدمات رایگان سلامت در خراسان‌شمالی

ایرنا/ بجنورد- ایرنا- رییس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: چهار هزار و ۸۰۰ نفر در استان شامل کودکان دارای ناهنجاری‌های مادرزادی، بیماران نیازمند و افراد زیرپوشش نهادهای حمایتی در ۹ ماهه امسال از خدمات رایگان سلامت بهره‌مند شدند.

مجید پورخیاط روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد:‌ یکهزار و ۶۵۰ کودک دارای ناهنجاری‌های مادرزادی در این مدت زیرپوشش خدمات درمانی قرار گرفتند و بیش از سه هزار بیمار نیازمند نیز از خدمات بهداشتی و درمانی بهره مند شدند.

وی افزود: این خدمات شامل ویزیت رایگان، تامین دارو، انجام عمل‌های جراحی ضروری و پیگیری‌های درمانی بوده است.

پورخیاط با بیان اینکه حدود ۹۰۰ نفر از بیماران نیز با همکاری گروه‌های جهادی دانشجویی زیرپوشش درمان قرار گرفتند، گفت: این گروه‌ها با حضور در مناطق محروم و روستاهای دورافتاده، خدمات پزشکی و مشاوره‌ای را به صورت داوطلبانه ارایه کردند.

رییس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی ادامه داد: همچنین یکهزار و ۲۰۰ نفر در قالب همکاری با بنیاد علوی از خدمات حمایتی بهره‌مند شدند که بخش قابل توجهی از آن مربوط به تامین هزینه‌های درمانی و حمایت‌های مالی برای خانواده‌های کم‌برخوردار بود.

وی یادآور شد: جدای از این یکهزار و ۵۰ نفر دیگر نیز با مشارکت موسسات خیریه فعال در استان از خدمات حمایتی سلامت بهره‌مند شدند به گونه ای که این موسسات با تامین تجهیزات پزشکی، دارو و کمک‌های نقدی توانستند بخشی از نیازهای بیماران را برطرف کنند.

ارایه خدمات به کودکان دارای ناهنجاری مادرزادی

پورخیاط گفت: پیش بینی شده در دی ماه سالجاری به ۱۸۰ کودک دارای ناهنجاری مادرزادی با همکاری موسسه محکم (موسسه خیریه حمایت از کودکان دارای ناهنجاری مادرزاد) خدمات درمانی رایگان ارایه شود.

وی افزود: این خدمات شامل ویزیت و عمل جراحی است که توسط متخصصان جراح اطفال و فوق تخصص جراح ارتوپد اطفال موسسه خیریه محکم ارایه می شود.

رییس اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی یادآور شد:‌ ناهنجاری های مادرزادی یا نقایص مادرزادی یک مشکل یا بیماری است که در زمان رشد کودک در رحم مادر رخ می‌افتد و شخص از بدو تولد به آن مبتلا است.

تاکید بر هم‌افزایی نهادهای دولتی و گروه‌های مردمی

پورخیاط با اشاره به اهمیت هم‌افزایی میان نهادهای دولتی، خیریه‌ها و گروه‌های مردمی خاطرنشان کرد: دولت به تنهایی توانایی پوشش کامل نیازهای درمانی را ندارد که همراهی مردم، خیریه‌ها و گروه‌های جهادی می تواند بخشی از این خلا را پر کند و امید تازه‌ای برای خانواده‌های نیازمند به وجود آورد.

وی افزود: برنامه‌ریزی برای افزایش تعداد تیم‌های جهادی، توسعه همکاری با بنیادهای ملی و جذب مشارکت بیشتر خیرین در دستور کار قرار دارد تا هیچ بیمار نیازمند در استان بدون حمایت باقی نماند.

خراسان‌شمالی با ۱۰ شهرستان و یک میلیون نفر جمعیت دارای ۱۱ بیمارستان و یکهزار و ۴۰۰ تخت بیمارستانی است.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today