نماد آخرین خبر

فعالیت‌های فرهنگی، هنری و سینمایی دزفول تعطیل شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فعالیت‌های فرهنگی، هنری و سینمایی دزفول تعطیل شد

ایرنا/ تمامی فعالیت‌های فرهنگی، هنری و سینمایی دزفول به علت ارتحال آیت الله سیدعلی شفیعی و اعلام سه روز عزای عمومی تعطیل شد.

این تصمیم به دلیل ارتحال عالم برجسته و مجتهد عالیقدر، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری "حضرت آیت الله سید علی شفیعی" و اعلام سه روز عزای عمومی در استان خوزستان گرفته شده است.

در اطلاعیه روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول ضمن عرض تسلیت به مناسبت ارتحال این عالم برجسته و مجتهد عالیقدر، آمده است: تمامی برنامه‌های فرهنگی، هنری و سینمایی در مراکز فرهنگی و هنری وابسته به این اداره، از جمله جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران، " سینما حقیقت" و جنگ شادی کودک در این ایام لغو شد.

این اطلاعیه می‌افزاید: چنانچه شهروندان نسبت به خرید بلیط سینما و تئاتر اقدام کرده‌اند در اسرع وقت وجه پرداختی عودت داده خواهد شد.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today