سیلاب در کهگیلویه و بویراحمد جان ۳ نفر را گرفت

ایرنا/ رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از جان باختن سه نفر در بارندگیهای شدید شب گذشته در شهرستان کهگیلویه خبر داد.
پرویز غفارفرد، رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: بر اثر طغیان آب رودخانه دره لَبک روستای سرپری در پنج کیلومتری شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه سه نفر جان خود را از دست دادند.
غفارفرد در توضیحات این خبر ادامه داد: یکی از این افراد که با خودروی خود در حال گذر از رودخانه دره لبک بود در رودخانه غرق شد که ۲ نفر دیگر که در نزدیکی وی بودند برای نجات جان وی نیز در سیلاب شدید باران غرق شدند.
وی گفت: پس از غرق شدن راننده خودرو، برادر وی که در نزدیکی رودخانه مستقر بود برای نجات جان برادر خود که سرنشین خودور بود نیز با افزایش سیلاب رودخانه غرق شد و نفر سوم هم به همین شکل در رودخانه غرق شد.
رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی گفت: جسد ۲ نفر از این افراد غرقشده در رودخانه پیدا شد و تلاش برای پیدا کردن دیگر مفقودی شب گذشته ادامه دارد.
اگر چه سه نفر غرق شده در رودخانه جوان بودند اما هنوز جزئیات دقیق آنها مشخص نشده است.

















