نماد آخرین خبر

حرکت در گردنه تته پاوه و سرپل ذهاب بدون زنجیرچرخ ممنوع است

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
حرکت در گردنه تته پاوه و سرپل ذهاب بدون زنجیرچرخ ممنوع است

صدا و سیما/ رئیس پلیس راه استان کرمانشاه گفت: حرکت در گردنه تته شهرستان پاوه و سرپل ذهاب به سمت سرمیل فقط با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است.

سرهنگ مهدی جعفری، رئیس پلیس راه استان کرمانشاه اظهار کرد: با توجه به بارش برف در محور و گردنه تته، قطعاً از تردد وسایل نقلیه فاقد زنجیرچرخ ممانعت به‌عمل خواهد آمد.
جعفری گفت: همچنین تردد در محور سرپل ذهاب به سرمیل در گردنه پاطاق نیز برای کامیون‌ها و وسایل نقلیه سنگین تنها با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است.
وی تصریح کرد: عوامل راهداری و نیرو‌های پلیس در این محور‌ها حضور دارند و مشغول نمک‌پاشی و فراهم کردن شرایط ایمن‌تر برای تردد‌های جاده‌ای هستند.
جعفری با بیان اینکه تردد در دیگر محور‌های استان بدون زنجیر چرخ نیز امکان‌پذیر است، گفت: با این حال به‌خاطر لغزندگی جاده‌ها بهتر است رانندگان حتما از سفر‌های غیرضروری خودداری کرده و در صورت حضور در جاده‌ها حتماً مقررات رانندگی را رعایت و از سالم بودن خودروی خود اطمینان حاصل کنند.
 
 

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today