کهگیلویه و بویراحمد چهارشنبه تعطیل شد

ایسنا/ مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد از تعطیلی ادارات و مدارس این استان فردا ۱۰ دی خبر داد.
منوچهر محمدی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وضعیت ناترازی انرژی و کاهش ۵ تا ۱۰ درجه ای دما در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: به همین دلیل فردا چهارشنبه ۱۰ دی استان کهگیلویه و بویراحمد تعطیل خواهد بود.
محمدی با اشاره به وضعیت ناترازی انرژی و کاهش ۵ تا ۱۰ درجه ای دما در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: به همین دلیل فردا چهارشنبه ۱۰ دی استان کهگیلویه و بویراحمد تعطیل خواهد بود.
وی اضافه کرد: فردا ادارات و مدارس تعطیل خواهند بود اما شیفت بانکها برقرار است و دانش آموزانی که امتحان نهایی دارند باید در جلسه امتحان حضور داشته باشند همچنین فردا کلاسهای دانشگاه در استان تعطیل است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: فردا همه مدارس در همه مقاطع در تمامی نقاط استان و همچنین همه ادارات به غیر از ادارات خدماترسان تعطیل خواهند بود.
















