۱۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در قم کشف شد

ایرنا/ قم - ایرنا - مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق قم گفت: در جریان یک عملیات مشترک میان شرکت توزیع نیروی برق استان قم و عوامل انتظامی استان، تعداد ۱۸ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در ۲ مرکز تجاری شناسایی و ضبط شد.
به گزارش سه شنبه شب ایرنا از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان قم، محمدباقر رشاد در گفتوگویی بیان کرد: طی یک عملیات مشترک میان کارشناسان دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق استان قم و عوامل انتظامی، ۲ مرکز تجاری استخراج غیرقانونی رمزارز در سطح استان قم شناسایی شد.
وی افزود: در این ۲ واحد تجاری تعداد ۱۸ دستگاه ماینر که با استفاده از برق غیرمجاز در حال فعالیت بودند، جمع آوری و برای متخلفان پرونده قضایی تشکیل شد.
مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق قم با تأکید بر ضرورت همکاری شهروندان در مقابله با استخراج غیرقانونی رمزارز گفت: از هم استانی های گرامی تقاضا می شود هرگونه فعالیت مشکوک را از طریق پیامک به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ یا سامانه سماعت به نشانی tavanir.org.ir/samaat گزارش کنند.
رشاد یادآور شد: بر اساس طرح تشویقی شرکت توزیع نیروی برق استان قم، گزارش دهندگان تخلفات مرتبط با ماینرهای غیرمجاز، بسته به اهمیت اطلاعات، بین یک و نیم میلیون تا ۳۰۰ میلیون تومان پاداش نقدی دریافت خواهند کرد.

















