نماد آخرین خبر

عملیات جست‌وجو برای یافتن سومین قربانی سیل سد سرپری با نظارت استاندار کهگیلویه وبویراحمد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
عملیات جست‌وجو برای یافتن سومین قربانی سیل سد سرپری با نظارت استاندار کهگیلویه وبویراحمد

ایرنا/ استاندار کهگیلویه و بویراحمد با حضور میدانی در محل وقوع حادثه هدایت و نظارت مستقیم بر عملیات جست‌وجوی سومین مفقود حادثه سیل در روستای سرپری را بر عهده گرفت و بر تداوم تلاش بی وقفه نیروهای امدادی تأکید کرد.

یدالله رحمانی روز سه‌شنبه با حضور در محل حادثه و بررسی آخرین وضعیت عملیات، دستور اعزام نیروهای پشتیبان و تیم واکنش سریع آتش‌نشانی یاسوج به منطقه را صادر کرد.
وی با بیان اینکه تمامی ظرفیت‌های امدادی استان در منطقه به کار گرفته شده اظهار کرد: عملیات جست‌وجو با مشارکت نیروهای امدادی و همکاری اهالی منطقه ادامه دارد و هیچ‌گونه وقفه‌ای در روند تلاش‌ها ایجاد نخواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شرایط دشوار عملیات افزود: گستردگی مسیر رودخانه سرپری، حجم بالای آب و شرایط خاص منطقه، روند یافتن پیکر سومین فرد مفقود را در روزهای گذشته با دشواری مواجه کرده است.
رحمانی تصریح کرد: در این عملیات، تیم‌های امدادی از شهرهایدهدشت، گچساران، چرام، لنده و یاسوج مشارکت دارند و برای افزایش دقت جست‌وجو، دو فروند پهپاد امدادی متعلق به هلال احمر و سپاه برای پایش هوایی مسیر سیلاب به کار گرفته شده و همچنین دو غواص در نقاط حساس رودخانه مشغول عملیات هستند.
وی در پایان با ابراز همدردی با خانواده فرد مفقود، تأکید کرد: تمامی دستگاه‌های مسئول با تمام توان در حال تلاش هستند و عملیات جست‌وجو تا دستیابی به نتیجه نهایی ادامه خواهد داشت.
در پی بارش‌های شدید و سیل‌آسای شامگاه یکشنبه در منطقه سرپری دهدشت، سه نفر مفقود شدند که پیکر دو تن از آنان پیش از این توسط نیروهای امدادی پیدا شده است.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today