نماد آخرین خبر

برخورد قاطع دستگاه قضایی با عاملان ناامنی در لردگان؛ ۲۰ نفر دستگیر شدند

منبع
خبرگزاري دانشجو
بروزرسانی
برخورد قاطع دستگاه قضایی با عاملان ناامنی در لردگان؛ ۲۰ نفر دستگیر شدند

خبرگزاری دانشجو/ دادستان لردگان با بیان اینکه در جریان اقدامات خشونت‌آمیز، دو نفر از شهروندان بی‌گناه جان خود را از دست دادند، گفت: این افراد قربانی پروژه‌های طراحی‌شده بدخواهان ملت شدند.

اسماعیل باقری، دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان با صدور اطلاعیه‌ای اظهار کرد: امروز جمعی از شهروندان لردگان در اعتراض به وضعیت معیشتی و گرانی‌های اخیر، تجمعی صنفی برگزار کردند که در ابتدا ماهیتی مسالمت‌آمیز داشت، اما متأسفانه این تجمع توسط عناصر فرصت‌طلب و برخی افراد شرور و سابقه‌دار مورد سوءاستفاده قرار گرفت.
وی افزود: این افراد با رفتارهایی سازمان‌یافته و آموزش‌دیده، مسیر تجمع را منحرف کرده و با ایجاد فضای ناامنی، اقدام به تخریب اموال عمومی، حمله به مردم و ایجاد رعب و وحشت در سطح شهر کردند.
دادستان لردگان با بیان اینکه در جریان این اقدامات خشونت‌آمیز، دو نفر از شهروندان بی‌گناه جان خود را از دست دادند، تصریح کرد: این افراد قربانی پروژه‌های طراحی‌شده بدخواهان ملت شدند.
باقری با تأکید بر آغاز فوری تحقیقات قضایی و امنیتی در این زمینه گفت: دستگاه قضایی با همکاری نهادهای امنیتی و انتظامی، بلافاصله اقدامات لازم را برای شناسایی و برخورد قاطع با عاملان و محرکان این حوادث آغاز کرده است.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۰ نفر از مخلان نظم و امنیت شناسایی، دستگیر و پس از تفهیم اتهام، با قرار قانونی روانه زندان شده‌اند و روند رسیدگی به این پرونده‌ها با جدیت ادامه دارد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لردگان در پایان تأکید کرد: دستگاه قضایی با هر گونه اقدام علیه امنیت عمومی، بدون هیچ‌گونه اغماض و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday