نماد آخرین خبر

شکارچی متخلف پادنا در کمتر از ۲۴ ساعت به دام افتاد

منبع
فارس
بروزرسانی
شکارچی متخلف پادنا در کمتر از ۲۴ ساعت به دام افتاد

فارس/ مدیرکل حفاظت محیط‌زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: با اقدام سریع و هماهنگ یگان‌های حفاظت محیط‌زیست دو استان کهگیلویه‌ و بویراحمد و اصفهان، شکارچی متخلفی که در منطقه پادنا حیات‌وحش را شکار کرده بود، تنها ظرف ۲۴ ساعت شناسایی، دستگیر و سلاح‌ها و آثار شکار از منزل وی کشف شد.

عبدال دیانتی‌نسب، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در پی دریافت گزارش مردمی مبنی بر شکار غیرمجاز حیات‌وحش توسط یک متخلف در یکی از روستاهای پادنا از توابع شهرستان سمیرم، موضوع بلافاصله در دستور کار یگان حفاظت محیط‌زیست استان قرار گرفت.
وی افزود: پس از بررسی و تأیید صحت گزارش، با توجه به اینکه متخلف دارای دو باب منزل در یکی از روستاهای پادنا و شهرضا بود، هماهنگی‌های قضایی و انتظامی لازم با همکاری فرماندهان یگان حفاظت محیط‌زیست دو استان کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان انجام شد.
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با هماهنگی مراجع قضایی و انتظامی در بخش‌های پادنا و شهرضا، در یک عملیات همزمان، هر دو منزل این متخلف مورد بازرسی قرار گرفت.
دیانتی‌نسب گفت: در بازرسی از منزل وی در پادنا، دو قبضه سلاح ساچمه‌زنی، یک قبضه سلاح گلوله‌زنی کالیبر ۲۷۰ به همراه مهمات مربوطه، مقداری گوشت کل وحشی شکارشده و کله‌پاچه کشف و ضبط شد؛ همچنین از منزل دیگر این فرد در شهرضا، یک تخته پوست کل وحشی کشف شد.
وی ضمن قدردانی از همکاری مطلوب دستگاه قضایی و مراجع انتظامی در بخش‌های پادنا، سمیرم و شهرضا با محیط‌زیست استان، تأکید کرد: تعامل و همکاری مؤثر دستگاه‌های قضایی و انتظامی موجب می‌شود هیچ حاشیه امنی برای متخلفان زیست‌محیطی ایجاد نشود و محیط‌زیست استان با جدیت پیگیر برخورد قانونی با این افراد خواهد بود.
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست کهگیلویه و بویراحمد همچنین با تقدیر از همکاری فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان، افزود: این همکاری مؤثر باعث شد متخلف کمتر از ۲۴ ساعت پس از دریافت گزارش مردمی شناسایی، دستگیر و اعمال قانون شود.
دیانتی‌نسب در پایان خاطرنشان کرد: اقدامات حقوقی لازم در این خصوص در حال انجام است و متخلف به همراه مستندات و اقلام مکشوفه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.