هفتمین تساوی فصل آلومینیوم سازان در لیگ برتر

صدا و سیما/ مسابقه تیمهای فوتبال آلومینیوم اراک و استقلال خوزستان در اهواز برنده نداشت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ در ادامه رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور،جام خلیج فارس و از هفته نوزدهم آلومینیوم اراک در اهواز با استقلال خوزستان به تساوی در عدد یک رضایت داد.
در این دیدار که در ورزشگاه شهدای فولاد و با قضاوت موعود بنیادی فر برگزار شد،شاگردان مجتبی حسینی مقابل تیمی به میدان رفتند که به مانند اراکی ها تا هفته نوزدهم فقط ۴ پیروزی کسب کرده بود و با دو تساوی بیشتر با ۱۸ امتیاز جای آنها را در رده سیزدهم جدول تصاحب کرده بود.
آلومینیوم اراک در نیمه اول این مسابقه با ضربه کوروش اژدهاکش بازیکن تازه به خدمت گرفته خود به گل برتری دست یافت و این برتری را تا دقیقه ۶۰ حفظ کرد اما در ادامه این تیم میزبان بود که با گل به خودی علی وطندوست کار را به تساوی کشید.
آلومینیوم که با ۱۰ شکست به همراه مس رفسنجان ، بیشترین تعداد باخت را از حریفان متحمل شده هم اکنون با ۵ تساوی و ۱۷ امتیاز تا پیش از مسابقه ذوب آهن در هفته نوزدهم مقابل فجر سپاسی شیراز در رده ی چهاردهم جدول ردهبندی قرار دارد.
در هفته بیستم این رقابتها شنبه هجدهم بهمن ماه آلومینیوم در اراک میزبان ذوب آهن اصفهان است.
















