نماد آخرین خبر

چهارمحال و بختیاری ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری را دارد

منبع
فارس
بروزرسانی
چهارمحال و بختیاری ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری را دارد

فارس/ استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: استان با طبیعت کم‌نظیر، تالاب‌های بین‌المللی و فرهنگ غنی عشایری و روستایی، ظرفیت تبدیل‌شدن به قطب گردشگری کشور را دارد.

جعفر مردانی بعدازظهر امروز در نشست با معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دفتر استاندار چهارمحال و بختیاری، گفت: میراث فرهنگی و گردشگری بخش‌های هویت‌ساز و اثرگذار در توسعه استان استان است، چهارمحال و بختیاری با پیشینه تاریخی بیش از ۷ هزار سال، طبیعت کم‌نظیر، تالاب‌های بین‌المللی و فرهنگ غنی عشایری و روستایی، ظرفیت تبدیل‌شدن به قطب گردشگری کشور را دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: توسعه گردشگری علاوه بر رشد اقتصادی و اشتغال‌زایی، نقش مهمی در تقویت هویت فرهنگی استان دارد و تحقق این مهم نیازمند برنامه‌ریزی و تقویت زیرساخت‌هاست.

وی با اشاره به ظرفیت بالای صنایع‌دستی در شهرستان‌های مختلف چهارمحال و بختیاری، افزود: تنوع صنایع‌دستی در مناطق عشایری، روستایی و شهری، فرصت ارزشمندی برای رونق اقتصادی و توسعه پایدار استان فراهم کرده است.

مردانی در ادامه از زحمات و خدمات علیرضا جیلان مدیرکل اسبق میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قدردانی و برای حیدر صادقی مدیرکل جدید این اداره‌کل در مسیر توسعه این حوزه مهم آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه، بهروز ندایی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز با تأکید بر اینکه گردشگری می‌تواند محور اصلی توسعه استان‌هایی مانند چهارمحال و بختیاری باشد، گفت: کشاورزی، دامداری، خدمات و صنعت، بخش‌های مکمل گردشگری هستند و با تقویت این حوزه، سایر بخش‌های اقتصادی نیز فعال خواهند شد.
 
وی افزود: وزارت میراث فرهنگی با تدوین برنامه‌های توسعه‌ای، تقویت زیرساخت‌ها، ساماندهی نیروی انسانی و تفویض اختیارات به استان‌ها، از توسعه گردشگری و صنایع‌دستی در استان چهارمحال و بختیاری حمایت می‌کند.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday