نماد آخرین خبر

بهره‌برداری از ۹۴۸۰ واحد مسکن روستایی مقاوم در گیلان

منبع
فارس
بروزرسانی
بهره‌برداری از ۹۴۸۰ واحد مسکن روستایی مقاوم در گیلان

فارس/ مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان از بهره‌برداری ۹ هزار و ۴۸۰ واحد مسکونی مقاوم در روستاهای استان خبر داد و گفت: این واحدها نقش مهمی در ارتقای ایمنی سکونتگاه‌های روستایی و کاهش خسارات ناشی از حوادث طبیعی داشته‌اند.

حامد دائمی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان با گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی اظهار کرد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۳۰ هزار و ۳۵۴ سهمیه تسهیلات بهسازی و نوسازی مسکن روستایی به استان گیلان اختصاص یافته است.

به گفته وی، از این تعداد، ۲۷ هزار و ۴۵۵ نفر به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که در نهایت ۲۵ هزار و ۵۰۳ نفر موفق به عقد قرارداد با بانک‌ها شده‌اند؛ آماری که نشان‌دهنده استقبال مناسب روستاییان و همکاری مطلوب شبکه بانکی در اجرای این طرح ملی است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان با اشاره به آثار اجرای این تسهیلات در سطح روستاهای استان گفت: اجرای طرح بهسازی و نوسازی مسکن روستایی نقش بسزایی در ارتقای ایمنی واحدهای مسکونی، حفظ جان ساکنان و افزایش تاب‌آوری روستاها در برابر بحران‌ها دارد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با جدیت این مهم را دنبال می‌کند.
 
دائمی با بیان اینکه طرح بهسازی و نوسازی مسکن روستایی از سال ۱۳۸۴ در کشور آغاز شده است، خاطرنشان کرد: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، بیش از ۱۲۰ هزار واحد مسکونی روستایی در استان گیلان احداث و مقاوم‌سازی شده که بیانگر نگاه ویژه نظام و دولت‌های مختلف به توسعه پایدار روستاها و حمایت از اقشار روستایی است.

وی درصد مقاوم‌سازی مسکن روستایی در استان گیلان را ۶۱ درصد اعلام کرد و افزود: استان گیلان از نظر شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی جزو استان‌های برتر کشور محسوب می‌شود، در حالی که میانگین کشوری در این حوزه حدود ۵۶ درصد است که این موضوع نشان‌دهنده عملکرد مطلوب استان می‌باشد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان تحقق این دستاوردها را نتیجه برنامه‌ریزی منسجم، حمایت دولت، همکاری بانک‌های عامل و مشارکت مؤثر روستاییان دانست و گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با روحیه جهادی و در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی، خدمت‌رسانی به مردم به‌ویژه روستاییان و محرومان را با جدیت ادامه خواهد داد.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today