نماد آخرین خبر

اوج‌گیری آلاینده‌ها در هوای کلانشهر مشهد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
اوج‌گیری آلاینده‌ها در هوای کلانشهر مشهد

ایرنا/ کیفیت هوای کلانشهر مشهد در سیزدهمین روز بهمن ماه ۱۴۰۴ با افزایش چشمگیر حجم آلاینده‌ها در شرایط «ناسالم» برای تمامی افراد قرار گرفت و دومین روز پیاپی آلودگی برای این کلانشهر ثبت شد.

سعید محمودی، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی اظهار کرد: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۱۴۵ نشانگر سالم بودن هواست و این شاخص در یک تا ۲ ساعت گذشته روند صعودی داشته با عدد ۱۵۷ گویای آلوده بودن هوا برای تمام افراد است.
محمودی با بیان اینکه هم‌اکنون کیفیت هوای ۹ منطقه مشهد در شرایط «ناسالم» و آلوده برای تمام افراد قرار دارد، اضافه کرد: شاخص کیفیت هوا در ۱۴منطقه دیگر دارای ایستگاه سنجش نیز در شرایط ناسالم و آلوده برای افراد حساس است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به ضرورت رعایت توصیه‌های خودمراقبتی تاکید کرد: شهروندان مشهدی باید با کاهش رفت و آمدهای غیرضروری نقش موثر خود را در بهبود کیفیت هوای این کلانشهر ایفا کنند.
محمودی گفت: همچنین بیماران قلبی - تنفسی، کودکان، زنان باردار و افراد حساس در روزهای هوای آلوده باید از تردد غیرضروری در سطح مشهد خودداری کنند.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today